Realisaties

Met liefde voor het vak gaan wij op zoek naar de geschikte interieuroplossing. We luisteren naar jouw wensen en ontwerpen een voorstel op maat, met unieke objecten van de beste kwaliteit. Voor een duurzaam interieur dat bij jou past.

  • Realisaties

Elegant minimalistisch

Ongecompliceerd, ruimtelijk én sfeervol. De minimalistische en tegelijk elegante stijl die het interieur van deze familiewoning typeert, is het resultaat van een inspirerende samenwerking met interieurarchitecte Laura Calleeuw.

Natuurlijke luxe

Natuurlijke materialen en lichte tinten vormen de basis voor deze nieuwe realisatie in de privéwoning van interieurarchitecte Laura Calleeuw. Samen met de zorgvuldig geselecteerde meubelen van Casteelken, straalt de woning een zacht en luxueus gevoel uit.

Tijdloze kracht

Dit directiekantoor is een buitengewoon pand in een voormalige olieslagerij. We hielden rekening met de brute textuur van de bakstenen muren en kozen voor tijdloze, krachtige designstukken.

Cosy comfort

Gezelligheid staat centraal in deze woning. De warme tinten brengen een cosy gevoel, de meubels combineren esthetiek en functioneel comfort. De afwerkingen zijn bewust ingetogen om de accenten te laten spreken.

Een interieur dat bij jou past

Op zoek naar een interieur zo veelzijdig als jezelf? Onze interieurarchitecten denken met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren.

Neem contact op