Realisaties

Met liefde voor het vak gaan wij op zoek naar de geschikte interieuroplossing. We luisteren naar jouw wensen en ontwerpen een voorstel op maat, met unieke objecten van de beste kwaliteit. Voor een duurzaam interieur dat bij jou past.

  • Realisaties

Tijdloze klasse

Comfort, klasse en hedendaags design staan centraal in deze woning. Karaktervolle stuks geven de woning pit en contrasteren met zachte tinten die rust brengen.

Elegante luxe

Dit strakke nieuwbouwappartement straalt een verfijnd gevoel van luxe uit. De nieuw uitgekozen stukken zijn tijdloos en vormen een perfecte aanvulling op het bestaande meubilair.

Elegant minimalistisch

Ongecompliceerd, ruimtelijk én sfeervol. De minimalistische en tegelijk elegante stijl die het interieur van deze familiewoning typeert, is het resultaat van een inspirerende samenwerking met interieurarchitecte Laura Calleeuw.

Natuurlijke luxe

Natuurlijke materialen en lichte tinten vormen de basis voor deze nieuwe realisatie in de privéwoning van interieurarchitecte Laura Calleeuw. Samen met de zorgvuldig geselecteerde meubelen van Casteelken, straalt de woning een zacht en luxueus gevoel uit.

Een interieur dat bij jou past

Op zoek naar een interieur zo veelzijdig als jezelf? Onze interieurarchitecten denken met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren.

Neem contact op