Realisaties

Met liefde voor het vak gaan wij op zoek naar de geschikte interieuroplossing. We luisteren naar jouw wensen en ontwerpen een voorstel op maat, met unieke objecten van de beste kwaliteit. Voor een duurzaam interieur dat bij jou past.

  • Realisaties

Cosy comfort

Gezelligheid staat centraal in deze woning. De warme tinten brengen een cosy gevoel, de meubels combineren esthetiek en functioneel comfort. De afwerkingen zijn bewust ingetogen om de accenten te laten spreken.

Warme harmonie

Deze kustwoning is het resultaat van de fijne samenwerking met Tjip. Tjip is een studio gespecialiseerd in de beleving van interieurarchitectuur. Hun ontwerpen kenmerken zich door maturiteit en eenvoud. Door architectuur en afwerkingen naadloos op elkaar af te stemmen, creëerden we samen een harmonieus geheel.

Teder en licht

Dit interieur straalt zachtheid uit. De heldere architectuur en zachte afwerkingen zijn op elkaar afgestemd voor een rustgevend geheel.

Ritme in zwart

In deze modernistische woning van de hand van Pluspunt Architectuur brachten we de warmte binnen in de vorm van donkere houttinten die een spel van vraag en antwoord spelen met de betonnen vloer en muren. De eigenaars’ voorliefde voor Eames hebben we ten volle benut.

Een interieur dat bij jou past

Op zoek naar een interieur zo veelzijdig als jezelf? Onze interieurarchitecten denken met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren.

Neem contact op