Realisaties

Met liefde voor het vak gaan wij op zoek naar de geschikte interieuroplossing. We luisteren naar jouw wensen en ontwerpen een voorstel op maat, met unieke objecten van de beste kwaliteit. Voor een duurzaam interieur dat bij jou past.

  • Realisaties

All the right shades

De kleuren van de mond-geblazen Bocci armaturen reflecteren de weloverwogen tinten in de rest van het interieur. Ze maken het geheel tot een symbiose van kleurrijke levendigheid en huiselijke warmte.

Soft Touch

Alles in dit interieur lijkt soft touch: het wollige Chloe tapijt van Jov, de rijkelijke stof op de sofa Standard van Edra, de structuur op vloer en wanden – het geheel heeft een hoge aaibaarheidsfactor en is uitermate uitnodigend.

Luxueus licht

Lichte tinten vormen de basis in deze woning. De houten elementen en donkere details vormen een mooie afwisseling. Luxueuze afwerkingsmaterialen en iconische designstukken komen in deze leefruimtes volledig tot hun recht.

Lichtrijk appartement

Dit appartement straalt rust en eenvoud uit, maar verrast met een speelse touch.

Prachtig gerenoveerde hoeve

Interieurarchitecte Justien Lescouhier renoveerde deze hoeve. Het resultaat is authentiek, tijdloos en volledig aangepast aan de leefwereld van de bouwheer. De selectie van het meubilair gebeurde heel zorgvuldig samen met Casteelken. Zowel uitvoering als vorm werden perfect afgestemd op het totale interieur.

Tijdloos, zowel binnen als buiten

Het terras aan deze woning is heel uitnodigend. Sol & Luna van Extremis combineert zonnebed en sofa in één. Overdag dé plaats bij uitstek om te zonnebaden, bij valavond geniet je er met vrienden van een aperitief.

Een oase van rust

Natuurlijke materialen en neutrale tinten vormen de basis voor dit interieur. Door de rijkelijke lichtinval komt het zachte karakter van deze woning nog meer tot zijn recht.

Tijdloos met karakter

In deze woning wordt klassiek en high end design feilloos gecombineerd. De royale woonruimtes, hoge plafonds en de keuze voor iconische designstukken maken dit interieur tijdloos.

Tijdloos en functioneel

In deze lichtrijke ruimte gaan elegantie en functionaliteit hand in hand. Het lijnenspel met zwarte accenten vormt de rode draad doorheen dit interieur.

Cosy comfort

Gezelligheid staat centraal in deze woning. De warme tinten brengen een cosy gevoel, de meubels combineren esthetiek en functioneel comfort. De afwerkingen zijn bewust ingetogen om de accenten te laten spreken.

Zicht op zee

Minimalisme en warmte ontmoeten elkaar in dit appartement. Samen met Klarté Architecten richtten we de woning zo in dat het zicht op zee ongehinderd is. Een aangename herhaling in kleuren en materialen zorgt voor een speelse toets.

Tijdloze klasse

Comfort, klasse en hedendaags design staan centraal in deze woning. Karaktervolle stuks geven de woning pit en contrasteren met zachte tinten die rust brengen.

Elegante luxe

Dit strakke nieuwbouwappartement straalt een verfijnd gevoel van luxe uit. De nieuw uitgekozen stukken zijn tijdloos en vormen een perfecte aanvulling op het bestaande meubilair.

Elegant minimalistisch

Ongecompliceerd, ruimtelijk én sfeervol. De minimalistische en tegelijk elegante stijl die het interieur van deze familiewoning typeert, is het resultaat van een inspirerende samenwerking met interieurarchitecte Laura Calleeuw.

Natuurlijke luxe

Natuurlijke materialen en lichte tinten vormen de basis voor deze nieuwe realisatie in de privéwoning van interieurarchitecte Laura Calleeuw. Samen met de zorgvuldig geselecteerde meubelen van Casteelken, straalt de woning een zacht en luxueus gevoel uit.

Van olieslagerij naar klassevol directiekantoor

Dit directiekantoor is een buitengewoon pand in een voormalige olieslagerij. We hielden rekening met de brute textuur van de bakstenen muren en kozen voor tijdloze, krachtige designstukken.

Kustwoning met klasse

Deze kustwoning is het resultaat van de fijne samenwerking met Tjip. Tjip is een studio gespecialiseerd in de beleving van interieurarchitectuur. Hun ontwerpen kenmerken zich door maturiteit en eenvoud. Door architectuur en afwerkingen naadloos op elkaar af te stemmen, creëerden we samen een harmonieus geheel.

Teder en licht

Dit interieur straalt zachtheid uit. De heldere architectuur en zachte afwerkingen zijn op elkaar afgestemd voor een rustgevend geheel.

Ritme in zwart

In deze modernistische woning van de hand van Pluspunt Architectuur brachten we de warmte binnen in de vorm van donkere houttinten die een spel van vraag en antwoord spelen met de betonnen vloer en muren. De eigenaars’ voorliefde voor Eames hebben we ten volle benut.

Warme uitstraling

Accessoires en afwerking zetten de toon in deze woning met oog voor detail, in een setting waar gezellig tafelen en uitgebreid dineren centraal staan.

Helder en zacht

In dit interieur staat tijdloos ontwerp centraal. Lichte oppervlakken, zwarte accenten en strakke lijnen gaan hand in hand met de architectuur van de woning.

Pastel met pit

We worden culinair verwend in Roeselare. Eén van de nieuwere adresjes is CRKL. Creative allrounder, Maister, ontwierp het interieur en huisstijl van deze gezellige, culinaire hotspot. Het werd een verhaal van vierkanten en cirkels in een zorgvuldig gekozen kleursetting. De Coco Chair van het Deense Gubi, met ronde vorm, comfortabele zit en passende stof, past perfect in deze setting.

Details in de kijker

Een uitgepuurd interieur vraagt om uitgepuurde details. De rechte lijnen van de hand van Klou architecten leiden het oog via een grote raampartij naar de groene omgeving rond het huis. Onze interieurvormgevers deden de ruimte extra spreken met enkele karaktervolle accessoires.

Spelen met licht

Lichte meubels en heldere tinten. Daar draait het om in deze woning die we samen met interieurarchitect Pieter Schoolaert mochten inrichten.

Oog voor accessoires

Deze realisatie is kenmerkend Casteelken. Dankzij de bijzondere compositie van de Living Divani Extrasoft kijk je nooit op de rug van de sofa, waar in de living je ook staat.

Harmonie in textuur en kleur

Opnieuw een fijne samenwerking tussen Vers Interieur en Casteelken! Deze woning straalt rust uit als geen ander. De grijze tinten van de Grand Suite sofa van Walter Knoll brengen een zachtheid mee die zich laat voelen in heel de zithoek.

Een woning met een nieuwe, verfijnde look

Samen met architect Pieter Schoolaert gaf Casteelken deze woning een nieuwe, verfijnde look. Zwarte elementen, zoals de poten van de met leder afgewerkte Bertoia sledestoel (Knoll) en de metalen Apta eettafel (La Palma) zetten de toon.

Relaxen in de kelder

Een gemoedelijke gezelligheid met een sobere toets. Dat is waar je terecht komt in deze realisatie van Ruben Vercaigne van Vers Interieur in samenwerking met Casteelken.

Ingetogen klasse

Soms bestaat een ruimte alleen uit stilte. De objecten lijken even de adem in te houden, te wachten tot iemand zich door de ruimte beweegt en die stilte doorbreekt.

The Chamberlain, een interieur met een verhaal

The Chamberlain in Ieper is een plaats van ontmoeten en uitrusten. In dit statige, tot vakantiewoning ingerichte herenhuis uit 1922, klopt het hart van de grandeur van Vlaanderen in het interbellum. Dit verleden indachtig, gingen we consciëntieus aan de slag met het interieur.

Luxueus vergaderen

Luxueuze, unieke materialen en zandtinten met hier en daar een amberkleurig accent wisselen elkaar af in deze ruimte. Dit is zonder meer een high end inrichting zonder compromissen.

Een huis van gedempte kleuren en evenwicht

“Dit had je veel eerder moeten doen.” Het is een zin die regelmatig terugkeert wanneer vrienden van de eigenaars deze woning betreden na de herinrichting.

Een interieur waar niets lijkt wat het is

Wit is een vrijgevig kleur. Het biedt rust en geeft objecten de ruimte om zichzelf te zijn. Zelfs het meest discrete accent wordt in een wit interieur een blikvanger.

Fika B&B: Scandinavië in Heuvelland

Fika is een Zweedse uitdrukking. Het betekent koffiepauze, maar dan in een Scandinavisch jasje. Het is een moment om stil te staan en adem te halen, een rustpunt. Dat is precies wat Fika wil zijn voor haar gasten.

Home Sweet Home

Deze realisatie was in november 2017 onderwerp van het woon- en interieurmagazine Home Sweet Home. Samen met V2 architecten gaf Casteelken vorm aan deze woning vlak bij het hart van Ingelmunster. Geniet mee van een schouwspel van Minotti met gastrollen voor andere topmerken als Knoll International en Desalto.

Sfeervolle harmonie in Ieper

Wie vaker drukke dan kalme tijden kent in zijn dagelijks leven vindt het soms moeilijk om tot rust te komen. Ontsnappen aan een omgeving die nooit stilstaat is geen gemakkelijke opgave. Een juiste setting helpt je al een hele stap verder.

Een inspirerende thuishaven

Voor iemand die het grootste gedeelte van zijn tijd in het buitenland doorbrengt is thuiskomen minder alledaags dan je zou denken. Je hebt wat tijd nodig om dingen gewoon te worden, om opnieuw te aarden.

zithoek-Groen-kwartier-Antwerpen-Casteelken-interieur-design

Open wonen, middenin de stad

Een open gevoel, middenin de stad? Daarvoor hoef je helemaal niet zo ruim te wonen. We werden op de koffie gevraagd in deze loft in Antwerpen, ontvouwden onze plannen en namen de zithoek onder handen. Kom binnen!

burelen-egg-swan-arne-jacobsen-MDF-Vitra-wire-chair-Meda-chair-Casteelken-interieur-design

Een kantoor om jaloers op te zijn

Je klopt heel wat uren op kantoor. Dus kan het er maar beter leuk vertoeven zijn. Een ergonomische opstelling doet al heel wat, maar als je werkomgeving ook nog eens leuk oogt, ben je pas helemaal de koning te rijk. Hoe Casteelken het aanpakt? Dat zie je hier.

zetel-Minotti-fauteuil-Kj--rholm-tapijt-JOV-Lumina-lamp-project-Govaert-Vanhoutte-Casteelken-interieur-design

Afspraak met de toekomst

Deze hedendaagse woning van architecten Govaert & Vanhoutte getuigt van goede smaak. We geven je graag een rondleiding.

Een interieur dat bij jou past

Op zoek naar een interieur zo veelzijdig als jezelf? Onze interieurarchitecten denken met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren.

Neem contact op