Realisaties

Met liefde voor het vak gaan wij op zoek naar de geschikte interieuroplossing. We luisteren naar jouw wensen en ontwerpen een voorstel op maat, met unieke objecten van de beste kwaliteit. Voor een duurzaam interieur dat bij jou past.

  • Realisaties

Ritme in zwart

In deze modernistische woning van de hand van Pluspunt Architectuur brachten we de warmte binnen in de vorm van donkere houttinten die een spel van vraag en antwoord spelen met de betonnen vloer en muren. De eigenaars’ voorliefde voor Eames hebben we ten volle benut.

Warme uitstraling

Accessoires en afwerking zetten de toon in deze woning met oog voor detail, in een setting waar gezellig tafelen en uitgebreid dineren centraal staan.

Helder en zacht

In dit interieur staat tijdloos ontwerp centraal. Lichte oppervlakken, zwarte accenten en strakke lijnen gaan hand in hand met de architectuur van de woning.

Pastel met pit

We worden culinair verwend in Roeselare. Eén van de nieuwere adresjes is CRKL. Creative allrounder, Maister, ontwierp het interieur en huisstijl van deze gezellige, culinaire hotspot. Het werd een verhaal van vierkanten en cirkels in een zorgvuldig gekozen kleursetting. De Coco Chair van het Deense Gubi, met ronde vorm, comfortabele zit en passende stof, past perfect in deze setting.

Een interieur dat bij jou past

Op zoek naar een interieur zo veelzijdig als jezelf? Onze interieurarchitecten denken met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren.

Neem contact op