Terug naar realisaties

Een oase van rust

De barstoel Sheru van Walter Knoll oogt elegant aan het keukeneiland. De lederen zitting geeft de barkruk zijn luxueuze uitstraling.

De When Objects Work Pottery schalen van Vincent Van Duysen zijn zowel functioneel als decoratief en op hun mooist als verschillende uitvoeringen op elkaar worden gestapeld.

In de woonkamer ontmoeten comfort en stijl elkaar. De Cordia Lounge van COR met bijhorende poef is draaibaar, uitermate comfortabel en knus. Het V-vormige kussen omarmt je als het ware.

De set bijzettafeltjes Stellato van Jori zijn niet alleen handig, maar ook een speelse aanvulling op het geheel.

De Minotti sofa Roger vult de cosy zithoek perfect aan. De hogere armleuning met horizontale sierstikking zorgt voor een elegant detail. 

Onder de voeten streelt het Vlas tapijt van Casalis. De Vlas-collectie eert de rijke geschiedenis van de vlas- en linnenindustrie van onze streek. Het tapijt is handgetuft in een unieke mix van duurzame materialen: Belgisch linnen en wolgarens.

De hoogglans afwerking van de Cesar kruk van Minotti vormt een leuk contrast.

De warme kleur van het massief notenhout en de zachte, afgeronde randen maken van de Seito tafel van Walter Knoll een uitnodigende ontmoetingsplek.

Deze handige Walter Knoll Bellows kruk is in hoogte verstelbaar. Het samengebalde leder geeft deze multifunctionele bijzetter een gedurfde look.

 

Interieurarchitect: Ann Caillau
Fotograaf: Bert Demasure