• Vacatures

Interieurvormgever

Casteelken is sinds 1976 een gevestigde waarde binnen de interieurwereld. Casteelken biedt een breed assortiment van meubels, objecten en accessoires van topmerken uit binnen- en buitenland. Klanten worden bij de keuze van hun interieur bijgestaan door een team van toegewijde interieurspecialisten. Casteelken beschikt over 2 complementaire locaties in Rumbeke en Oostkamp.

Voor onze vestiging in Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor ‘Casteelken shop’. ‘Casteelken shop’ is een ‘shop-in-shop’ concept waar we naast een breed assortiment accessoires ook een mooie collectie meubelen aanbieden van jonge, dynamische merken als Hay, Prostoria, Muuto, Menu, &Tradition, Valerie Objects,…

TAKENPAKKET

Je verzorgt de look and feel van ‘Casteelken Shop’.
Je inspireert, adviseert en begeleidt de klanten bij al hun interieurvragen. Van de perfecte accessoires tot een volledig interieur.
Je draagt ook de eindverantwoordelijkheid voor de shop.
Je ontwerpt interieurconcepten aan de hand van moodboards en tekeningen.
Afhankelijk van jouw interesses en ervaring, kan je betrokken worden bij collectiebepaling.

PROFIEL

Je hebt een opleiding interieurvormgeving of kan terugkijken op een relevante jobervaring.
Je bent een leergierig persoon.
Met jouw commerciële , toegankelijke en positieve ingesteldheid, begeleid je onze klanten van A – Z in hun zoektocht naar het perfecte interieur.
Bij voorkeur spreek je naast Nederlands een aardig woordje Frans.
Op zaterdag werken is voor jou geen probleem.

AANBOD

Je komt terecht in een financieel gezonde en familiale onderneming die ondertussen op veel naamsbekendheid kan rekenen binnen de sector.

Naast een boeiende job in een zeer gedreven en dynamisch team, bieden wij jou ook een aantrekkelijk verloningspakket aan. Wij werken in een 38-uren week, van maandag tot en met zaterdag, daardoor ben je een dag in de week vrij (vrij te kiezen).

BENIEUWD?

Benieuwd om meer te ontdekken? Stuur dan jouw cv naar jobs@casteelken.be of neem contact op met onze inhouse HR Partner, Lise Wydooghe op het nummer 0495 46 95 96.

Spontaan solliciteren

Gepassioneerd door interieur? Stuur een mail naar tine.neyrinck@casteelken.be met je cv en motivatiebrief.