Acties

De mooiste meubelen en designobjecten aan nog mooiere prijzen? Die ontdek je hier. Exclusieve kortingen en aantrekkelijke extra’s op meubilair, accessoires en meer.

  • Acties

Uitzonderlijke actie op CH24 Wishbone stoel: een tijdloos icoon

Met zijn unieke vorm neemt de CH24 Wishbone Chair van Hans J. Wegner een speciale plaats in binnen de wereld van modern design.

Deze iconische stoel was de eerste stoel die Wegner ontwierp voor Carl Hansen & Søn in 1949 en is sindsdien onafgebroken in productie geweest. Om deze waardevolle samenwerking te vieren, biedt Carl Hansen & Søn een unieke promotie aan op de CH24 in FSC-gecertifieerde eik met naturel papierkoord. Eiken geolied, eiken wit geolied en eiken zwart gelakt: -30%. Eiken gezeept: -20%. Geniet van deze uitzonderlijke actie tot 30/11/2023.

Jori Longueville & Pacific sofa: nu aan de voordeligste stof- of lederprijs

De missie van Jori: perfect zitcomfort bieden en dit met absolute liefde voor het vak, respect voor hoogwaardige materialen en in België vervaardigd.

Stel nu uw favoriete Longueville zetel of Pacific zetel samen maar betaal enkel de goedkoopste stof -of lederprijs. Kom deze modellen ontdekken in onze showrooms te Oostkamp & Rumbeke. Deze actie is geldig tot 15/11/2023.

Laat jou verleiden door de verlichting van Hay

De verlichtingscollectie van Hay bestaat uit een uitgebreide selectie van zorgvuldig samengestelde ontwerpen. Zij bieden duurzame en innovatieve verlichtingsoplossingen. Hay gebruikt uitsluitend LED-lichtbronnen en streeft ernaar om betaalbaarheid te combineren met functionaliteit en originaliteit.

Tot 16/10/2023 verrassen wij jou met 20% korting op de verlichtingscollectie.

About A Chair – Hay: unieke promotie

Met oog voor optimale functionaliteit biedt de About A Chair een uitstekend zitcomfort. Het massief houten frame is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. De schaal van gerecycled plastic is verkrijgbaar in verschillende, eigentijdse kleuren. Bovendien kan u ervoor kiezen om de stoel met stof te bekleden.

Geniet tot 16/10/2023 van 20% korting op alle uitvoeringen van de AAC & AAS met of zonder stoffering.