Acties

De mooiste meubelen en designobjecten aan nog mooiere prijzen? Die ontdek je hier. Exclusieve kortingen en aantrekkelijke extra’s op meubilair, accessoires en meer.

  • Acties

The Original Boxspring van Auping met extra winkelvoordeel

 

Met een Auping-boxspring ervaar je het slaapcomfort van een hotel bij jou thuis. De spiraalbodem biedt optimale ventilatie en gelijkmatige ondersteuning en bevordert de duurzaamheid van het bed door het gebruik van staal.

Geniet nu van zachte dromen voor een zachte prijs en krijg tot € 500 setvoordeel bij aankoop van een complete Original-boxspring.

Actie geldig tot 30/06/2024.

 

COR blaast 70 kaarsjes uit

 

Ter gelegenheid van het 70-jarige bestaan van COR wordt een selectie leders en stoffen aan speciale verjaardagsprijzen aangeboden en dit op gelijk welk meubel dat u aankoopt.
Kom deze mooie leders en stoffen ontdekken in Rumbeke & Oostkamp.

Actie geldig tot 31/12/2024.

Petite Friture: outdoor collecties Weekend & Fromme

 

De zon is eindelijk in aantocht… Ben jij nog op zoek naar snel leverbare buitenmeubelen? Kom dan zeker langs in Roeselare of Oostkamp. Wij helpen u graag verder.

Op de outdoor collecties Weekend & Fromme van Petite Friture zijn er speciale voorwaarden.

Actie geldig tot 7/07/2024.

Thonet: meer dan een meubelstuk

 

Ben jij een ware fan van Thonet en droom jij ervan om hun iconische stoelen te bezitten? Grijp dan nu je kans! Bezoek één van onze showrooms en ervaar zelf het ongelooflijke vakmanschap en het tijdloze ontwerp van Thonet.

Exclusieve voorwaarden op volgende iconische stoelen: S 32, S 64, S 43, 118, 209 en 214.

Actie geldig tot 15/10/2024.