Acties

De mooiste meubelen en designobjecten aan nog mooiere prijzen? Die ontdek je hier. Exclusieve kortingen en aantrekkelijke extra’s op meubilair, accessoires en meer.

  • Acties

De iconische Bertoia collectie van Knoll International aan speciale voorwaarden

Harry Bertoia ontwierp een collectie iconische stoelen in draadstructuur. Ontdek de actie op verschillende Bertoia modellen tot 31/05/2024.

Design on Stock: speciale actie op modellen Aikon lounge & Bloq

 

De Aikon Lounge is een bank die geheel naar eigen wens is samen te stellen. De bank bestaat uit elementen in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen. Door de vlakke zitting kunnen alle elementen tegen elkaar geplaatst worden.

Tot 25/02/2024 speciale korting op de modellen Aikon Lounge & Bloq in stof Milton.

The Original Boxspring van Auping met extra winkelvoordeel

 

Met een Auping-boxspring ervaar je het slaapcomfort van een hotel bij jou thuis. De spiraalbodem biedt optimale ventilatie en gelijkmatige ondersteuning en bevordert de duurzaamheid van het bed door het gebruik van staal.

Geniet nu van zachte dromen voor een zachte prijs en krijg tot € 500 setvoordeel bij aankoop van een complete Original-boxspring.

Actie geldig tot 29/09/2024.

 

COR blaast 70 kaarsjes uit

 

Ter gelegenheid van het 70-jarige bestaan van COR wordt een selectie leders en stoffen aan speciale verjaardagsprijzen aangeboden en dit op gelijk welk meubel dat u aankoopt.
Kom deze mooie leder en stoffen ontdekken in Rumbeke & Oostkamp.

Actie geldig tot 29/09/2024.