Stories

De laatste trends, opvallende innovaties en bijzondere collecties. Je vindt ze allemaal op onze blog. Laat je meeslepen door het verhaal achter het ontwerp.

  • Stories

Succesvolle vernissage dubbeltentoonstelling Sven Bullaert

Op donderdagavond 20 oktober openden we samen met Sven Bullaert de dubbeltentoonstelling in Casteelken Rumbeke. Vergezeld van een hapje en een drankje, genoten we van de tentoongestelde werken en konden we luisteren naar een woordje uitleg van de kunstenaar zelf.

Unieke dubbeltentoonstelling in Casteelken

Kunstenaar en ondernemer Sven Bullaert, bedenker van vele Kiplingaapjes en het duurzame kledingmerk I AM brengt een unieke dubbeltentoonstelling in Casteelken. Twee collecties worden samengebracht. ‘It’s 911 time’ dat een ode brengt aan de Porsche klassieker 911, en ‘the Art of stillness’ dat in het teken staat van rust en sereniteit.

New! Palco by Kristalia: modulaire sofa

Palco, het outdoor zitsysteem ontworpen door Sam Hecht en Kim Colin voor Kristalia combineert verfijnde schoonheid en functionaliteit.

Castiglioni in Casteelken, op zoek naar de ziel van de grootmeester

Goed design is zoveel meer dan een product dat gewoon mooi is. Je vindt het ook in de tactiele beleving van het ontwerp, de gebruikte materialen en zelfs in het geluid dat weerkaatst wordt op het oppervlak. Goed design wordt alleen gemaakt door goede designers, en Achille Castiglioni was zo iemand.