Stories

De laatste trends, opvallende innovaties en bijzondere collecties. Je vindt ze allemaal op onze blog. Laat je meeslepen door het verhaal achter het ontwerp.

  • Stories

Fritz Hansen | Poul Kjaerholm expo

Tijdens de maand november verwelkomt Casteelken Rumbeke een spraakmakende expo rond de Deense ontwerper, Poul Kjaerholm. Naast zijn masterpieces, worden ook onuitgebrachte meubelontwerpen tentoongesteld in onze showroom.

COR in de kijker met 50 jaar Trio

De Trio sofa van COR bestaat 50 jaar. Hoog tijd om de iconische sofa in de kijker te zetten met een rondreizende expo. De showroom van Casteelken Oostkamp wordt het allereerste decor in België voor deze exclusieve roadshow.

Succesvolle vernissage dubbeltentoonstelling Sven Bullaert

Op donderdagavond 20 oktober openden we samen met Sven Bullaert de dubbeltentoonstelling in Casteelken Rumbeke. Vergezeld van een hapje en een drankje, genoten we van de tentoongestelde werken en konden we luisteren naar een woordje uitleg van de kunstenaar zelf.

Unieke dubbeltentoonstelling in Casteelken

Kunstenaar en ondernemer Sven Bullaert, bedenker van vele Kiplingaapjes en het duurzame kledingmerk I AM brengt een unieke dubbeltentoonstelling in Casteelken. Twee collecties worden samengebracht. ‘It’s 911 time’ dat een ode brengt aan de Porsche klassieker 911, en ‘the Art of stillness’ dat in het teken staat van rust en sereniteit.