Stories

De laatste trends, opvallende innovaties en bijzondere collecties. Je vindt ze allemaal op onze blog. Laat je meeslepen door het verhaal achter het ontwerp.

  • Stories

New! Palco by Kristalia: modulaire sofa

Palco, het outdoor zitsysteem ontworpen door Sam Hecht en Kim Colin voor Kristalia combineert verfijnde schoonheid en functionaliteit.

Castiglioni in Casteelken, op zoek naar de ziel van de grootmeester

Goed design is zoveel meer dan een product dat gewoon mooi is. Je vindt het ook in de tactiele beleving van het ontwerp, de gebruikte materialen en zelfs in het geluid dat weerkaatst wordt op het oppervlak. Goed design wordt alleen gemaakt door goede designers, en Achille Castiglioni was zo iemand.

Naturel en slim ingericht kustappartement

Zodra je dit appartement aan de Belgische kust binnenstapt, overvalt je het weldadige gevoel van vakantie. De inrichting is gericht op ontspannen en genieten.

Bij het inrichten van een appartement of tweede verblijf zijn we ons bewust van een aantal uitdagingen. De beschikbare ruimte is meestal beperkter, en uiteraard wil je zo weinig mogelijk tijd besteden aan het onderhoud.

Dit was Casteelken Campus 2019

Tijdens het weekend van 18, 19 en 20 oktober toverden we onze showroom om tot Casteelken Campus. In Rumbeke vierden we 100 jaar Bauhaus met een uitgebreide expo, in Oostkamp stond het Vitra Lounge Chair Atelier centraal. Een blik achter de schermen voor wie het gemist heeft en een welgemeende dankjewel voor wie erbij was.