Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

Over Casteelken

We geven het toe, ons hoofd staat zelden stil en ons hart slaat vaak op hol.
Net zoals vormgevers zich verliezen in hun passie voor het ontwerpen, blijven wij na al die jaren gefascineerd door origineel design.

Het team achter Casteelken

over ons – teamfoto casteelken – interieur design shop

Casteelken diensten

De grootste collectie interieur design

De grootste…

Een nieuw interieur kies je niet elke dag. Het is daarom geruststellend om te kunnen kiezen uit de grootste collectie designmeubelen, en deze met eigen ogen te zien, te voelen en uit te proberen. Bij Casteelken hebben we alle grote merken, én – niet te vergeten – een toegewijd team interieurspecialisten om u met raad en daad bij te staan. Kom dus zeker eens langs in één van de twee Casteelken winkels voor u die belangrijke beslissing neemt.

… en de mooiste

Eenzelfde zetel kan er volledig anders uitzien, afhankelijk van de gekozen bekleding en afwerking. Bij Casteelken kan u kiezen uit een rijke leer- en stoffencollecties voor de uitvoering van uw favoriete model. Geen wonder dat sommige designiconen een leven, of langer, meegaan!

Bekijk onze collectie

Interieuradvies, thuis en in de winkel

De interieurspecialisten van Casteelken verkopen geen meubelen, maar interieurs. Een interieur dat past bij u. Bij uw woning, uw levensstijl en uw wensen. Of u nu één stuk aankoopt, of een heel huis laat (her)inrichten, onze interieurarchitecten zullen in de eerste plaats luisteren. Om u nóg beter te kunnen adviseren.

Breng uw eigen architect mee

Uw persoonlijke (interieur-)architect is uiteraard ook welkom bij Casteelken. Veel kans dat de voorgestelde meubelen of objecten in één van onze winkels staan. U hoeft alleen nog maar te kijken, te voelen en uit te proberen.

Advies op maat

Anne Decruy

directie

Patrick Van Loock

directie

Tine Neyrinck

directie

Bart Beaumont

interieurarchitect

Celine Lecluselle

interieurvormgever

Dirk Desnouck

interieurvormgever

Ilse Adam

interieurarchitect

Jan Vandekerckhove

interieurarchitect

Lins Devriendt

interieurvormgever

Lien Demasure

interieurvormgever

Julie Vanthuyne

interieurarchitect

(Interieur)architecten welkom

Als interieurarchitect geven we u de ruimte om in de showroom van Casteelken af te spreken met uw klant. Samen kunnen jullie de stalen en voorgestelde meubelen bekijken en beoordelen. Geef ons een seintje en wij zorgen dat ook de koffie klaarstaat!

Maak een afspraak

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.