Over Casteelken

Net zoals vormgevers zich verliezen in hun passie voor het ontwerpen, blijven wij na al die jaren gefascineerd door origineel design.

De grootste collectie interieurdesign

De grootste …

Een interieur kiezen dat bij je past, doe je niet elke dag. Casteelken biedt een uitgebreide collectie aan zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We nodigen je uit in onze showroom om onze collectie met eigen ogen te zien, te voelen en te proberen. Van opkomende designers tot de gekende topmerken, van Belgische makelij of met internationale allures. Kom langs en laat je inspireren.

 

… en de mooiste

Eenzelfde meubelstuk kan er volledig anders uitzien, afhankelijk van de gekozen bekleding en afwerking. Geen wonder dat sommige designiconen een leven – of langer – meegaan! Casteelken biedt een rijke leer- en stoffencollectie aan voor de uitvoering van je favoriete model. Zo maak je elk nieuw designitem helemaal het jouwe.

 

Interieuradvies, thuis en in de winkel

De interieurspecialisten van Casteelken verkopen geen meubelen, maar een interieur. Een interieur dat bij jou past, bij jouw woning, levensstijl en wensen. Of je nu één stuk aankoopt of een heel huis inricht, ons team van interieurarchitecten gaat samen met jou op zoek naar de juiste interieuroplossing.

 

Breng je eigen architect mee

Ook je persoonlijke (interieur-)architect is uiteraard welkom bij Casteelken. De kans is groot dat zijn of haar voorgestelde meubelen of objecten in één van onze vestigingen te vinden zijn. Je hoeft alleen nog maar te kijken, te voelen en – vooral – uit te proberen.

Een interieur dat bij jou past

Op zoek naar een interieur zo veelzijdig als jezelf? Onze interieurarchitecten denken met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren.

Neem contact op
  • Team
Tine Neyrinck

Zaakvoerder

e-mail

Patrick Van Loock

Directie

e-mail

Bart Beaumont – Rumbeke

Interieurarchitect

e-mail

Lins Devriendt – Rumbeke

Interieurvormgever

e-mail

Dirk Desnouck – Rumbeke

Interieurvormgever

e-mail

Lien Demasure – Rumbeke

Interieurvormgever

e-mail

Eva Lodewyck – Rumbeke

Interieurvormgever

e-mail

Veerle Devoldere – Rumbeke

Onthaal

e-mail

Ilse Adam – Oostkamp

Interieurarchitect

e-mail

Julie Vanthuyne – Oostkamp

Interieurarchitect

e-mail

Orry Marinx – Oostkamp

Interieurarchitect

e-mail

Charlotte Verbrugghe

Verantwoordelijke Casteelken shop

e-mail