Verzend- en retourbeleid

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14u00 worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op onze website, zijn prijzen exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Levering verloopt via de BPost of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering binnen de eerstvolgende 2 à 3 werkdagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Kan ik een bestelling terugsturen/retourneren?

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u kunt verzaken aan uw aankoop. Mochten een product niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact en ongeopend is gebleven. Een geopende verpakking zal u niet meer toelaten af te zien van de aankoop.
Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

Stappenplan om te retourneren:

Verkeerd product?

Verwittig onze klantendienst via shop@casteelken.be, binnen de 2 dagen na ontvangst.

Beschadigd product?

Contacteer onze klantendienst via shop@casteelken.be, binnen de 2 dagen na ontvangst. Formuleer de beschadiging duidelijk met bijhorende foto’s.

Indien het pakket reeds schade vertoont bij levering, gelieve dit dan te melden bij aftekening van het pakket en de melding “onder voorbehoud van controle” te zetten bij uw handtekening.

Casteelken behoudt zich het recht om een retour te weigeren en geen tegoed te schenken of het bedrag niet terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Casteelken of de leverancier van het product zijn beschadigd.