Terug naar stories

COR in de kijker met 50 jaar Trio

Ongelimiteerd sinds 1973

Het modulaire ontwerp van Trio was een idee van het Zwitserse designerduo Karl Odermatt en Franz Hero. De sofa paste perfect bij de tijdgeest van de vroege jaren zeventig. Drie mobiele elementen – zitting, rugleuning en hoekrugleuning – brachten de harde rugleuningen van die tijd uit balans. Rechtop zitten maakte plaats voor loungen en hangen. Het veelzijdige karakter van Trio vormde het symbool van de grote vrijheid.

Een tijdloze klassieker

Trio bestaat 50 jaar, maar is doorheen de jaren altijd trouw gebleven aan zichzelf. Zijn design is eenvoudig en opvallend tegelijk. De strakke contrastnaden scheiden de afzonderlijke delen van elkaar, maar verbinden ze ook naadloos met elkaar. 

Trio ziet er door zijn modulair ontwerp altijd anders uit. Van chaise longue tot slaapbank. De flexibele rugleuning geeft Trio zijn aanpassingsvermogen en spontaniteit. En speciaal voor zijn gouden jubileum is hij beschikbaar in negen unieke looks. Een tijdloze klassieker in een nieuw jasje.

Meer van COR

Praktisch, comfortabel, functioneel en tijdloos mooi. Daar staat COR voor. En om dit te realiseren, worden niet alleen de beste materialen geselecteerd, maar wordt ook elk meubel slim ontworpen. En dat laat zich zien in de volledige collectie van COR.

Room for serenity

Jalis 21 combineert tijdloos design met bijzonder comfort. 

Lean back and relax. 

Cordia Lounge brengt rust in zijn puurste vorm. 

The sofa with the cosy factor

Conseta is verrassend veelzijdig en maakt alles mogelijk.

Ontdek de exclusieve expositie 50 jaar Trio tot 25 maart 2023 in Casteelken Oostkamp.