Terug naar realisaties

Cosy comfort

Het interieurontwerp is een creatie van Laura Calleeuw. De pure architectuur en natuurlijke materialen zijn kenmerkend voor haar projecten. Rechte en gebogen vormen wisselen elkaar af, waardoor er een interessant lijnenspel ontstaat.

De M & S Elle chair heeft een simpel silhouet, maar verrast door haar elegante details. De slanke stoel zit bovendien buitengewoon comfortabel en won in 2017 de interior innovation award. Door de behandeling met natuurlijke olie en was, heeft het hout een zijdeachtige textuur.

De ARCO Spazio tafel is uitschuifbaar en kan aangepast worden naargelang de noden van de familie. De gebogen houten lampen van SECTO DESIGN voegen een speelse toets toe aan de ruimte.

De Minotti Connery sofa is architecturaal en tijdloos. Het geometrische, rechte onderstel geeft een mooi contrast met de zachte lijnen van de kussens.

De woonkamer is licht en huiselijk. De MINOTTI Connery sofa is precies het juiste formaat: ruim genoeg om de hele familie gezellig te laten zetelen, zonder weg te nemen van het mooie uitzicht op de tuin. De Carl Hansen fauteuil is de ideale aanvulling, en brengt met het natuurlijk koord visueel contrast in de woonkamer.

De CH25 fauteuil is strak, eenvoudig en iconisch. Een uitzonderlijk stuk design dat vanuit elke hoek indruk maakt.

Interieurarchitecte: Laura Calleeuw
Interieurarchitect Casteelken: Lien Demasure
Fotografie: Bert Demasure