Terug naar realisaties

Natuurlijke luxe

Laura staat bekend voor haar tijdloze interieurconcepten en slaagt er steeds in om een evenwichtige samenhang te vinden tussen esthetiek, functionaliteit en persoonlijkheid. Ook in haar eigen woning behoudt ze die balans. Het subtiele spel tussen de natuurlijke houttinten en lichte kleuren, creëren een gevoel van rust. De houten gewelven geven karakter aan de ruimte. Het geheel belichaamt elegantie in zijn puurste vorm.

In de zitkamer wordt plaatsgemaakt voor de iconische Minotti Hamilton Sofa, die met zijn minimalistische, lineaire ontwerp organisch blendt met het natuurlijke karakter van de woning. Zijn zachtheid gaat hand in hand met het Limited Edition Cozy tapijt. De diverse lengtes van het wolgaren geven het tapijt een hoge aaibaarheidsfactor en maken hem de eyecatcher in deze ruimte.

De Minotti Hamilton Sofa is met zijn modulaire karakter een ideaal designstuk voor wie traditioneel en modern wil combineren.

De Carl Hansen Cuba Chair maakt de overgang tussen de zit- en eetkamer zowel esthetisch als functioneel. Met zijn hedendaags design trekt hij de aandacht. Bovendien is hij inklapbaar en makkelijk op te bergen.

De zachte dynamiek tussen natuurlijke materialen en lichte tinten wordt doorgetrokken naar de eetkamer. Het Limited Edition Sisalana tapijt, geweven uit een mix van wol en sisal, geeft de ruimte een speelse en toch karaktervolle look. De Carl Hansen CH20 Elbow Chair vult het minimalistische interieur naadloos aan.

Subtiele details maken de ruimte echt af. De Brokis Muffin candleholder combineert getint kleurrijk glas met massief hout en wil zo een warme sfeer creëren. Ook de vaas van Hay komt hier met zijn natuurlijke tint en sierlijke vorm helemaal tot zijn recht. De blikvanger is echter de unieke Kapsul ‘Standings’ lamp. Dit designstuk brengt handgemaakte keramiek samen met een felgekleurde stof voor een fris en gedurfd accent.

Interieurarchitect: Laura Calleeuw
Interieurarchitect Casteelken: Lien Demasure
Fotograaf: Bert Demasure