Terug naar realisaties

Een huis van gedempte kleuren en evenwicht

Het is een huis geworden van gedempte kleuren en evenwicht. Dit is waar de eigenaars naar op zoek waren. De woning bevindt zich in een bosrijke omgeving waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen het lijf te lopen. Rust. Het lijkt ook het sleutelwoord bij deze inrichting.

De Emmemobili Ufo in zwart getint eik in combinatie met de Conference chair van Knoll International
De Emmemobili Ufo in zwart getint eik in combinatie met de Conference chair van Knoll International
De Flexform zetelopstelling, de twee Pilot chairs van Knoll International en bijzettafeltjes Domino en Domino next van Molteni, op het Class tapijt van Jov
De Flexform zetelopstelling, de twee Pilot chairs van Knoll International en bijzettafeltjes Domino en Domino next van Molteni, op het Class tapijt van Jov

De Emmemobili Ufo in zwart getint eik in de eetkamer voelt onmiddellijk vertrouwd aan. De combinatie met de Conference chair van Knoll International lijkt vanzelfsprekend, zeker op het royale Kasthall tapijt.

De Flexform zetelopstelling in de woonkamer sluit naadloos aan bij de twee Pilot chairs van Knoll International. De bijzettafeltjes Domino en Domino next van Molteni maken het geheel af.

Ten slotte is er het Class tapijt van Jov dat met elke voetstap marmert, net zoals de salontafel, dit zijn de details die zorgen dat werkelijk alles klopt.

©Foto’s Piet – Albert Goethals