Terug naar realisaties

Sfeervolle harmonie in Ieper

Waar wit en zwart elkaar afwisselen en aanvullen als Yin & Yang, laat het sobere kleurgebruik ze mooi in elkaar overvloeien. Samen met Casteelken gaf interieurarchitect Hendrik Billiau van Designhebo dit appartement een rustgevend karakter.

In de leefruimte heeft ontwerper Eero Saarinen duidelijk zijn stempel gedrukt. Er werd gekozen voor de iconische Saarinen eettafel in Calacatta marmer, gecombineerd met de gelijknamige Conference Chair in stof Alpaca. Beiden klassiekers uit de jaren 50 van Knoll International.


De CH58 barkruk in zwarte eik met lederen zitting van Carl Hansen zorgt voor een zwarte toets, terwijl de ronde vormen breken met de rechte lijnen in de keuken.


Om geen harde scheidingen te maken tussen de verschillende leefruimtes in één kamer werd opnieuw gekozen voor Saarinen in de zithoek, maar dan als bijzettafel. De Otto in stof van Cassina geeft met zijn slanke armen een ruim gevoel zonder druk te willen zijn.

Het tapijt Elixir van Limited Edition verbindt discreet alle elementen van deze woonkamer.

Het duo van de LC2 van Cassina in lederen uitvoering met chromen structuur omarmt je na een lange dag.


De staande lamp Muffin van Brokis met eiken voet in stained black en glaswerk in smoke grey geeft het woongedeelte een warm karakter, en niet alleen wanneer de zon onder is.

Dit appartement vormt de ideale stek voor wie de wereld even op pauze wil zetten en tot rust wil komen op zijn eigen manier.

Wil je weten hoe onze interieurarchitecten jouw woning kunnen inrichten? Contacteer ons. We geven je graag vrijblijvend advies.

Inrichting keuken – K vorm – Bulthaup
©Foto’s – Cafeïne