Terug naar realisaties

The Chamberlain, een interieur met een verhaal

Een interieurbeleving die uitnodigt

Ook zonder meubilair straalt de woning klasse uit: de vloeren, het raamwerk, de sierlijsten en plafonds eisen hun plaats in de ruimte op. Wij gingen ermee in een dialoog waarbij het invullen van de functie als vakantiewoning de grote uitdaging was.

Met vijf uitgeruste slaapkamers biedt The Chamberlain plaats aan een aanzienlijke groep mensen. Het was aan ons om een interieurbeleving te creëren die uitnodigt.

De Gubi Beetle lounge biedt een warm welkom
De Gubi Beetle lounge biedt een warm welkom
Hay Soft Edge 10
Hay Soft Edge 10

Natuur en high tech

Net zoals The Chamberlain vertelt de Gubi Beetle lounge een verhaal. Toen het ontwerpersduo GamFratesi de natuur introk ter inspiratie, kwam het met een opvallend idee voor de vormgeving terug: het ontwerp van de Beetle is ontleend aan de bouw en beweging van insecten. De stoel groeide uit tot een Deens icoon, en blijft tegelijk schatplichtig aan haar Italiaanse roots.

In het herenhuis staat de Beetle rug aan rug met de Soft Edge 10 van Hay. Een stoel die gebouwd is voor everyday use en een nostalgische uitstraling weet te behouden in een high tech uitvoering van gevouwen plywood.

De keuken, waar accessoires en meubilair elkaar ontmoeten
De keuken, waar accessoires en meubilair elkaar ontmoeten

In de keuken komen HayEva SoloDutchdeluxesMenuSeraxSemibasicXLBoom en String bijeen, zonder dat een van de objecten de show wil stelen. De inrichting van The Chamberlain was dan ook een nauwe samenwerking tussen onze shop en showroom: meubilair en accessoires verhouden zich als verwanten in de ruimte.

Vroeger en nu

Gerookt eiken, zwarte en groene toetsen, fluweel en staal. Het interieur van The Chamberlain leidt ons door twee werelden, van vroeger tot nu. De inrichting van de vakantiewoning brengt letterlijk mensen samen.

Hay Soft Edge barkruk
Hay Soft Edge barkruk
Hay Soft Edge 10
Hay Soft Edge 10
Hay Palissade
Hay Palissade
Prostoria Up Lift
Prostoria Up Lift