Terug naar realisaties

Elegant minimalistisch

Door warme materialen – zoals donker hout en vrij ruwe textieltexturen – te combineren met lichte, natuurlijke tinten creëren we een warme en serene sfeer.

De Axel XL-sofa van Montis staat hier helemaal op zijn plaats. Met zijn eenvoudige vormen en luxueuze afwerking belichaamt hij comfort én stijl. We kozen voor een rustige stof die mooi harmonieert met het tapijt. Tegelijkertijd komt de lichte kleur van de riante sofa het ruimtegevoel in de woonkamer ten goede.

Om helemaal tot rust te komen, nestelen de bewoners zich in de Cordia Lounge naast de haard. De dunne schaal van deze stoel kan lichtjes achterover kantelen, het royale donzen kussen nodigt uit om heerlijk weg te dromen.

In de eethoek leggen de tafel en de stoelen een doordacht houten accent in het stemmige interieur. Prostoria’s Rhomb-stoelen bieden met hun organisch gevormde rug- en armleuning een ongezien zitcomfort.

De Spazio-tafel van Arco vormt dé trekpleister wanneer de hele familie samenkomt, dankzij het uitschuifbare blad. Deze robuuste kolomtafel staat als een baken in de leefruimte, terwijl het elegante, ellipsvormige blad van gerookt eikenhout volop gezelligheid uitstraalt.

Dezelfde sfeer en hetzelfde ruimtegevoel leven verder in de open keuken. De zwarte barkrukken uit de SEELA-reeks van La Palma verbinden die met de zithoek. Ze zijn functioneel en ongecompliceerd, maar hebben een onmiskenbare stijl dankzij het uitgekiende lijnenspel.

 

Interieurarchitecte: Laura Calleeuw
Interieurarchitecte Casteelken: Lien Demasure
Fotografie: Bert Demasure