Terug naar realisaties

Tijdloze klasse

Wegdromen doen we in de Eames Lounge Chair, een iconische fauteuil die comfort en elegantie ongedwongen samenbrengt. Hij wordt gecombineerd met de uiterst veelzijdige Lucenera leeslamp van Catellani&Smith. Het speelse en toch discrete lijnenspel van het Cosmic Vista tapijt van Limited Edition brengt het interieur tot leven en heeft een hoge aaibaarheidsfactor.

De Connery sofa van Minotti verrast in zijn eenvoud. Het stijlvolle tableau creëert functionaliteit en dialogeert harmonieus met de zachtheid van de zitting.

De comfy zithoek nodigt uit tot ontmoeten. De fauteuils en poef, zorgvuldig geselecteerd uit de Hera collectie van Flexform, vallen op door hun grijsgroen gestoffeerde zitting en zorgen voor een uniek zitcomfort.

In de eethoek wordt de aandacht getrokken door het karakteristiek design van de Molteni Gatwick tafel met topblad in Sahara noir marmer. Het warme karakter van de Gubi Bat Dining Chairs en de Onno kaarsen vullen het geheel naadloos aan.

De wandkast van Molteni is dé eyecatcher in de eethoek. De afwerking in eik grafiet, het barelement in Stopsol glas en de warme ledverlichting stralen klasse uit. De Eames House Bird geeft de ruimte een speelse touch.

Interieurarchitect Casteelken: Ilse Adam
Fotograaf: Bert Demasure