Terug naar stories

New! Palco by Kristalia: modulaire sofa

Hecht en Colin – respectievelijk industrieel ontwerper en architect – zijn gekend voor hun multifunctioneel design. Hun werken zijn wereldwijd opgenomen in permanente collecties, waaronder het Museum voor Moderne Kunst en de Cooper Hewitt in New York; het San Francisco Museum van Moderne Kunst; Kunstinstituut van Chicago; Centre Pompidou, Parijs; the Victoria and Albert Museum en het design Museum, beide in Londen.

Palco is door zijn multifunctionaliteit een duidelijk ontwerp van Hecht en Colin. Het meubel is modulair en kan ingericht worden naar elke gelegenheid. Zo kan het onderstel bijvoorbeeld een lage tafel worden wanneer de losse zitelementen weggenomen worden. De uitsparingen tussen de kussens kunnen dan weer als side table functioneren.

Functionaliteit wordt bovendien verbonden met esthetiek. De zitelementen zitten comfortabel en de zachte kussens geven een visueel interessant contrast met het robuuste teakhouten onderstel. Dankzij dat tijdloze design is Palco een meubel waar u nog lang van kan genieten.