Terug naar stories

In de kijker: innovatief comfort van Edra

Een grote troef zijn de smart cushions, de donszachte leuningen die je kan plooien in elke richting. Je ontdekt de Standard van Edra in onze showrooms in Rumbeke en Oostkamp.

In Casteelken Rumbeke vervoegde Grande Soffice de collectie, het jongere broertje van Standard. Deze simpel vormgegeven luxesofa speelt met lijnen en afgeronde vormen voor een ruime look en ongekend comfort.

EDRA Grande Soffice bij Casteelken

Net zoals de Standard werd de Grande Soffice uitgerust met een bijna hoogtechnologische afwerking, in de vorm van smart cushions en de Gellyfoam®-vulling. Die laatste zorgt in combinatie met ganzendons en een bekleding uit natuurlijke materialen voor een uiterst zachte zitervaring. Ook aan zitruimte geen gebrek: elk van de modulaire elementen is zo ontworpen dat ze plaats bieden aan twee personen. Je ontdekt zijn veelzijdigheid in onze showroom in Rumbeke.

Een ding is zeker: elk Edra designstuk werd vervaardigd met een passie voor het vak. Volgens Edra’s designers ook direct de kortste route naar een ongeëvenaarde kwaliteit – eigen aan het Toscaans vakmanschap.