HAY - Casteelken | Casteelken

hay

Het Deense HAY bestaat sinds 2002 en is daarmee een relatief nieuw meubelmerk. Oprichters zijn Rolf en Mette Hay. Ze laten zich inspireren door design uit de jaren 50 en 60. Met nieuwe materialen en technologieën wil HAY producten ontwerpen die het leven aangenamer maken. Het assortiment is breed: stoelen, tafels, kasten, kussens, kapstokken, lampen, zetels… Door de felle kleuren zijn de ontwerpen heel herkenbaar.

Design voor de massa

HAY staat voor hedendaags design. Toch blijven de ontwerpen erg toegankelijk en vooral betaalbaar. Dat is een bewuste keuze. Voor HAY is het belangrijk dat een klant ook andere dingen kan kopen om zijn of haar leven aangenaam te maken.

Functioneel en vernieuwend

HAY biedt functionaliteit als oplossing voor concrete noden. De jonge ontwerpers van het merk houden continu de vinger aan de pols. Ze ontwikkelen op zeer korte tijd - een zestal maanden - en zo slagen ze erin steeds op de laatste trends in te spelen. Naast aanstormend talent, zijn er ook ervaren designers die ontwerpen voor HAY.

Favoriet meubel | Mags Soft

Eenvoud siert. En dat heeft Hay goed begrepen. Met de Mags Soft sofa schenkt Hay aandacht aan de meest essentiële elementen van een zitmeubel: samenstelling, bekleding en comfort. Het fijne stiksel in de bekleding is een leuk detail. Hay mega soft

Onze berichten over hay

22 sep
Lees meer

Design special: Denemarken

Denemarken: het kleine land met een groots eilandenrijk, tienduizenden zomerhuizen en nog veel meer nuchtere bewoners. En die nuchtere kijk, die sijpelt ook door in het Deens design. Sterker nog: het

20 apr
Lees meer

Salone del Mobile 2016: 5 interieurtrends

Op Salone del Mobile in Milaan geven alle interieurmerken het beste van zichzelf. Het is dan ook hét moment om er nieuwe trends te spotten. Dit is wat ons opviel in Milaan.

04 feb
Lees meer

Art nouveau in Roeselare

Hoe bouw je een drukke art-nouveau woning om tot een rustige stadswoning? Binnenhuisarchitecten Steven Vandecandelaere en Sarah Dufoor bogen zich samen met Casteelken over deze vraag. Het resultaat? E

08 sep
Lees meer

Heilig Hart School

In opdracht van de Izegemse Bouwmaatschappij toverde architect Lieven Dejaeghere een voormalige jongensschool om tot een prachtig woonpand.

10 aug
Lees meer

Duplexappartement in Oostduinkerke

Een luxueus duplexappartement aan zee dat zowel jong als oud kan bekoren? Geen betere partner dan Casteelken om het interieur van een topproject vorm te geven.

17 okt
Lees meer

Ontrafeld: het geheim van HAY

Op amper tien jaar tijd wist HAY een plaatsje in tal van woonkamers te veroveren. Hoe kan het dat een meubelmerk op dergelijke korte tijd zo’n hoge toppen weet te scheren? Wat is hun succesformule? Of

Laadt meer artikels in

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.