't Casteelken interieurdesign - Acties op designmeubelen | Casteelken

Interessante Acties

Op deze pagina zie je geregeld interessante acties opduiken van onze verschillende designmerken. Loopt er even geen actie? Hou dan zeker ook onze Facebook in de gaten of kom gewoon langs in één van onze winkels.

VITRA

Dat Vitra is dan een meubelfabrikant kan je ontdekken op de Vitra Campus in Weil am Rhein in Duitsland. Dit Zwitserse topmerk bouwde er al sinds 1981 een uniek architecturaal complex uit, dat de commerciële en culturele aspecten van Vitra samenbrengt. Ver van je bed, denk je nu misschien? Toch is een bezoek misschien maar één sofa van jou verwijderd. Wie een Vitra sofa aankoopt tussen juli en eind september krijgt een dag op de Vitra Campus cadeau. Inclusief hotelovernachting, architectuurrondleiding, een brunch en meer van al dat leuks. Wie weet, een leuke tussenstop op weg naar de bergen of een kleine omweg voor wie naar het zonnige zuiden trekt. Daar zou je al eens voor uit je zetel springen!

VAN ROSSUM

Dat de meubels van Van Rossum uit het juiste hout gesneden zijn, is een understatement. Dit Nederlandse merk werkt met massief Frans eikenhout, dat milieuvriendelijk wordt gerooid. De bomen gaan meestal niet voor hun 100ste levensjaar voor de bijl en liggen dan nog een jaar bij de zagerij te rusten. Eenmaal op Nederlandse bodem droogt het hout nog na in de klimaatkamers in de fabriek. Wat Van Rossum doet, is pure ambacht. Geen enkel meubel is hetzelfde. Wie een uniek stuk wil bemachtigen, kan nu genieten van bijzondere kortingen. Tot eind september loopt er een speciale actie op de beam salontafels en alle meubels uit de kops collectie, waaraan het merk zijn bekendheid grotendeels te danken heeft.

JORI LINEA

Deze Belgische producent van zitmeubelen viert de 20ste verjaardag van één van haar iconen. Het model Linea valt nog steeds bij velen in de smaak door haar tijdloos design. Om Linea te vieren, geldt er tot eind dit jaar een interessante promotie. Zowel de lederen als de stoffen versie is verkrijgbaar tegen de meest voordelige prijs. Het feestbeest kan je in één van de showrooms van Casteelken persoonlijk komen feliciteren.

Jori Classics

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. JORI wil daarom niet alleen Linea in de bloemetjes zetten. Alle JORI Classics staan nog het hele jaar in de spotlights. Het gaat om de Pacific, Yoga, Symphony en Vinci . Tot eind december gaan zij aan nettoprijzen de deur uit. Een feestje waar je absoluut wil bij zijn.

Fritz Hansen Egg

Wellicht ga je net als wij vrij snel door de knieën als je deze stoel ziet? Goed nieuws, want het Deense designmerk Fritz Hansen zorgt ervoor dat je voetjes ook aan hun trekken komen. Bij aankoop van deze Egg easy chair (en zijn varianten) krijg je er nu een gratis voetenbankje bij. Geldig tot 31 augustus 2017!

Fritz Hansen stoel

Van sommige designstukken krijgen we warempel vlinders in onze buik. Zoals bij deze vlinderstoel van Fritz Hansen. Er is alvast goed nieuws voor de fans van dit Deense designmerk. Wie er 3 koopt, krijgt er eentje gratis. Alleen geldig voor wie gaat voor de volledig witte versie of de witte stoel met chroom poten. Als we jou vertellen dat de actie loopt tot eind dit jaar, dan begint het gegarandeerd nu ook bij jou te kriebelen.

Onze acties

Laadt meer acties in

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.