't Casteelken interieurdesign - Acties op designmeubelen | Casteelken

Interessante Acties

Op deze pagina zie je geregeld interessante acties opduiken van onze verschillende designmerken. Loopt er even geen actie? Hou dan zeker ook onze Facebook in de gaten of kom gewoon langs in één van onze winkels.

IITTALA GLAZEN

Bij Casteelken is het glas altijd halfvol. Zeker als het om de glazen van Iittala gaat. Finland, het thuisland van dit designmerk, bestaat precies 100 jaar en dus zullen de Finnen het glas wel vaker heffen de komende maanden. Je kan er dus nooit genoeg van hebben, dachten ze bij Iittala. Wie 4 Essence wijnglazen koopt, krijgt er jawel, 4 gratis glazen bovenop. En neen, je ziet het nu nog niet dubbel. Geldig tot 31 mei 2017.

Fritz Hansen stoel

Van sommige designstukken krijgen we warempel vlinders in onze buik. Zoals bij deze vlinderstoel van Fritz Hansen. Er is alvast goed nieuws voor de fans van dit Deense designmerk. Wie er 3 koopt, krijgt er eentje gratis. Alleen geldig voor wie gaat voor de volledig witte versie of de witte stoel met chroom poten. Als we jou vertellen dat de actie loopt tot eind dit jaar, dan begint het gegarandeerd nu ook bij jou te kriebelen.

Auping legt je in de watten

Hoe langer de zon schijnt, hoe meer het acties regent bij Casteelken. En het is alweer Auping die jou in de watten legt, of liever in de kussens. Wie voor minstens 2.500 euro aankoopt, krijgt er een dekbed en 2 kussens bovenop, ter waarde van 579 euro. Reden voor dit feest is de lancering van de nieuwe boxsprings. Actie geldig tot 5 juni 2017.

iittala bestek

Het is een beetje zoals met kousen. Nu en dan verdwijnt er eentje en heb je geen idee hoe dat komt! Is jouw bestek wel nog compleet maar een beetje gedateerd? Dan is deze actie meer dan welkom! Voor €99 (i.p.v. €219) kan je nu een 16-delig (4 x mes, vork, lepel, dessertlepel) bestek kopen van het Finse designmerk iittala. Smakelijk!

Fritz Hansen Egg

Wellicht ga je net als wij vrij snel door de knieën als je deze stoel ziet? Goed nieuws, want het Deense designmerk Fritz Hansen zorgt ervoor dat je voetjes ook aan hun trekken komen. Bij aankoop van deze Egg easy chair (en zijn varianten) krijg je er nu een gratis voetenbankje bij. Geldig tot 31 augustus 2017!

Auping showroommodel

Omdat we plaatsmaken voor de nieuwe collectie, moeten onze showroommodellen snel de deur uit. Zo geven we op onze Auping bedden tot 50% korting. Kom snel langs en geniet van deze unieke voorjaarsactie!

Onze acties

Laadt meer acties in

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.