't Casteelken interieurdesign - Acties op designmeubelen | Casteelken

Interessante Acties

Op deze pagina zie je geregeld interessante acties opduiken van onze verschillende designmerken. Loopt er even geen actie? Hou dan zeker ook onze Facebook in de gaten of kom gewoon langs in één van onze winkels.

Auping

Tijdens de zomermaanden kruip je meestal niet al te vroeg onder de wol. Toch fris en uitgerust wakker worden, hangt dan ook grotendeels af van de kwaliteit van je bed. Auping zorgt er alvast voor dat je deze zomer op 2 oren slaapt. Van 1 juli tot 20 augustus is er 15% korting op de hele collectie. Ook voor de dekbedden van Bedding House en kussens en donsdekens van Ducky Dons mag je rekenen op afslag. Meer nog, de hele collectie van Ducky Dons mag de deur uit aan -30%! Je zou bijna verlangen naar de gezellige winternachten.

Ligne Roset

Misschien doet het Franse meubelmerk Ligne Roset niet meteen een belletje rinkelen, maar als designlover zeeg je ongetwijfeld al eens neer in de wereldberoemde Togo. Een zetel waar ze je met geen stokken meer uitkrijgen. Goed nieuws voor wie van plan was eindelijk een Ligne Roset fauteuil in huis te halen. Van 28 juni tot 16 augustus geldt een korting van 15% op alle modellen die bekleed worden met Alcantara. Een stof die ervoor zorgt dat je bij een vlek niet panikeert, gezien de hoes niet afneembaar is. Met Alcantara is er geen vuiltje aan de lucht. Perfect schoon te houden dus.

Swissflex

Nu de dagen steeds langer worden en de nachten korter, kan je er maar beter voor zorgen dat je slaapt als een roosje. Met de lattenbodems van Swissflex is een perfecte nachtrust gegarandeerd. Haar bridgetechnologie zorgt voor een uiterst flexibele lattenbodem en het slaapcomfort waar je misschien al jaren van droomt. Dromen zijn bij Casteelken alvast geen bedrog. De hele julimaand geldt er 15% korting op de hele Swissflex collectie. Tijd om wakker te worden!

JORI LINEA

Deze Belgische producent van zitmeubelen viert de 20ste verjaardag van één van haar iconen. Het model Linea valt nog steeds bij velen in de smaak door haar tijdloos design. Om Linea te vieren, geldt er tot eind dit jaar een interessante promotie. Zowel de lederen als de stoffen versie is verkrijgbaar tegen de meest voordelige prijs. Het feestbeest kan je in één van de showrooms van Casteelken persoonlijk komen feliciteren.

Jori Classics

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. JORI wil daarom niet alleen Linea in de bloemetjes zetten. Alle JORI Classics staan nog het hele jaar in de spotlights. Het gaat om de Pacific, Yoga, Symphony en Vinci . Tot eind december gaan zij aan nettoprijzen de deur uit. Een feestje waar je absoluut wil bij zijn.

Fritz Hansen Egg

Wellicht ga je net als wij vrij snel door de knieën als je deze stoel ziet? Goed nieuws, want het Deense designmerk Fritz Hansen zorgt ervoor dat je voetjes ook aan hun trekken komen. Bij aankoop van deze Egg easy chair (en zijn varianten) krijg je er nu een gratis voetenbankje bij. Geldig tot 31 augustus 2017!

Fritz Hansen stoel

Van sommige designstukken krijgen we warempel vlinders in onze buik. Zoals bij deze vlinderstoel van Fritz Hansen. Er is alvast goed nieuws voor de fans van dit Deense designmerk. Wie er 3 koopt, krijgt er eentje gratis. Alleen geldig voor wie gaat voor de volledig witte versie of de witte stoel met chroom poten. Als we jou vertellen dat de actie loopt tot eind dit jaar, dan begint het gegarandeerd nu ook bij jou te kriebelen.

Onze acties

Laadt meer acties in

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.