't Casteelken interieurdesign - Acties op designmeubelen | Casteelken

Interessante Acties

Op deze pagina zie je geregeld interessante acties opduiken van onze verschillende designmerken. Loopt er even geen actie? Hou dan zeker ook onze Facebook in de gaten of kom gewoon langs in één van onze winkels.

Auping showroommodel

Omdat we plaatsmaken voor de nieuwe collectie, moeten onze showroommodellen snel de deur uit. Zo geven we op onze Auping bedden tot 50% korting. Kom snel langs en geniet van deze unieke voorjaarsactie!

Auping matras

De winter loopt op zijn einde, tijd voor de grote lentekuis! Wist je trouwens dat je je matras best na 10 jaar vervangt? Dan is dit hét moment. Van 6 maart tot 5 april biedt Auping een korting van 500 euro aan. Je oude matras nemen we gratis mee. Fris en proper de lente tegemoet!

Ligne Roset

Ook het Franse designmerk Ligne Roset is in lentemodus en zorgt voor zonnige prijzen. De hele maand maart gelden er uitzonderlijke voorwaarden op zowat de hele collectie*. Maartse buien, aprilse grillen? Niet bij Ligne Roset!

* Modellen uitgesloten: Multy, Acte 1 en Clouds

Onze acties

Laadt meer acties in

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.