Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Afspraak met de toekomst

hedendaagse wit strak woning project Govaert Vanhoutte Casteelken interieur design

Deze hedendaagse woning van architecten Govaert & Vanhoutte getuigt van goede smaak. We geven je graag een rondleiding.

De woonkamer

Centraal in de woning staat een strakke zetel White van Minotti. De twee fauteuils  links in beeld (PK22) zijn van de hand van Poul Kjærholm. Het geheel oogt  strak, zonder aan gezelligheid in te boeten. Let ook op het tapijt van JOV en de tijdloze vloerlamp Daphine van Lumina, die het plaatje compleet maken.

zetel Minotti fauteuil Kjærholm-tapijt JOV Lumina lamp project Govaert Vanhoutte Casteelken interieur design

De werkkamer

In de werkruimte springt de Soft Pad Chair van Charles Eames meteen in het oog. De bekleding vormt een fraai contrast met het slanke aluminiumprofiel, waardoor de stoel zachter en luxueuzer oogt dan om het even welke andere bureaustoel. De afwerkingsmogelijkheden kan je afstemmen naar wens.

eetkamer wit Miunn Lapalma Casteelken interieur design
project Govaert Vanhoutte Charles Eames Soft Pad Chair Casteelken interieur design

 

De keuken

Wie een kijkje neemt in de keuken ziet vooral veel wit. Een bewuste keuze die rust en openheid brengt. Om dezelfde reden werd de aankleding van deze ruimte erg sober gehouden. De elegante stoelen rond de tafel zijn van Walter Knoll (Liz) en de barkrukjes Miunn van Lapalma.

eetkamer wit Walter Knoll Miunn Lapalma Casteelken nterieur design

 

Dank aan STØR voor de prachtige foto’s.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.