Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

Details in de kijker

Een uitgepuurd interieur vraagt om uitgepuurde details. De rechte lijnen van de hand van Klou architecten leiden het oog via een grote raampartij naar de groene omgeving rond het huis. Onze interieurvormgevers deden de ruimte extra spreken met enkele karaktervolle accessoires.

In de hoge witte boekenkast in de living spot je onder andere de Vitra Eames House Bird, een trio tijdloze theepotten van Alessi en een limited edition The Visitor van Gardeco. Ook aanwezig? De L’oiseau bleu, een unieke bluetoothspeaker met lamp van DAQI Concept.

De basis in de leefruimte wordt gelegd door Knoll’s Grasshopper tafel en Bat Dining Chair stoelen van Gubi. Het gemarmerde tafeloppervlak zorgt voor ritme in de eethoek. Zijn grijze nerven knipogen naar de donkergrijze stoffen bekleding van de eetkamerstoelen en het wit in de kasten en keuken. De Miunn barkrukken van Lapalma trekken de minimalistische lijn door.

In de verfijnde keuken zorgen de accessoires voor een speelse tint. De decoratieve Cutting Boards en de kleurrijke Trivets onderzetters van Valerie Objects stelen de show op het aanrecht.

Ook buiten geen gebrek aan sterk Belgisch design, met de iconische Sol+Luna ligbank van Extremis. Het Deense Eva Solo werkt de loungehoek af met de FireGlobe vuurschaal.

Architectuur: Klou architecten
Fotografie: Annick Vernimmen
Meubilair en accessoires: Jan Vandekerckhove – Casteelken

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.