Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf. De productie en het management zijn gehuisvest in Meda, net buiten Milaan.

‘Flexform by Galimberti’, workshops van de broers Galimberti, waren de aanzet voor het familiebedrijf zoals we het nu kennen. De broers maakten zetels en bekleedden stoelen. Hun nageslacht zorgde er op hun beurt voor dat de workshops uitgroeiden tot een echte onderneming. Europa was eerst aan de beurt, maar al gauw bereikte Flexform ook Amerika, Azië en Australië.

Het team achter Casteelken

Flexform merkheader
Flexform

Antonio Citterio voor Flexform

Van bij de start werkt Flexform samen met beroemde Italiaanse designers, zoals Asnago-Vender, Sergio Asti, Cini Boeri, Joe Colombo, Paolo Nava, Rodolfo Bonetto, Gigi Radice en Guido Rosati. Antonio Citterio is de topontwerper. Hij coördineert de Flexform collectie al 40 jaar en zorgt voor synergie doorheen alle ontwerpen.

Favoriet meubel | Groundpiece

Groundpiece is een baanbrekende sofa die onze manier van zitten voorgoed wil veranderen. In dit ontwerp van Antonio Citterio staat gebruiksgemak duidelijk op één: lezen, rusten en tv kijken horen daarbij, maar ook op de laptop werken of zelfs comfortabel dineren. Een multifunctionele sofa die een sleutelfunctie bekleedt in huis en er nog eens strak uitziet ook? Die verdient een prominent plaatsje in onze collectie.

Flexform Groundpiece favoriet

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.