Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Arper

Arper ontwerpt sinds 1989 tafels en stoelen voor kantoren, privéwoningen en publieke plaatsen. Met gerenommeerde designers creëert het merk minimalistische meubels waarbij comfort, technologie en innovatie centraal staan.

Arper ontstond uit een leerbewerkingsbedrijf. Daardoor was het al van bij het begin gespecialiseerd in lederen zittingen. Later breidde het productaanbod en de materialenkeuze uit, telkens met tijdloze designmeubelen als resultaat.

Het team achter Casteelken

Arper
Arper

Minimalistisch comfort

Volgens Arper verandert alles continu: leven, cultuur, technologie. Net daarom is elk ontwerp een evenwicht tussen techniek, kost, materiaal, functie, gebruik, smaak en duurzaamheid. Toch bestaat het resultaat telkens uit eenvoudige, natuurlijke vormen in een minimalistische stijl.

Arper designers

Vanaf 2004 werkte Arper samen met Rodolfo Dordoni. Dat resulteerde onder andere in de bekende Corte stoel. In 2006 ontwierp Jean-Marie Massaud de Aston collectie voor Arper en in datzelfde jaar kwam de Babar stoel uit, een samenwerking met Simon Pengelly.

In 2012 ontwierp Lievore Altherr Molina samen met Arper Saya, zowel een gewone stoel als een krukje. Voor kleuters is er een mini-versie. Ook ontworpen door Molina, is Catifa. Daarvan bestaan intussen zo’n 46 verschillende modellen en varianten. Arper won met Catifa de iF Design Award 2015.

In 2015 werkte Arper opnieuw samen met Massaud. Daaruit kwam de Steeve sofa voort, een modulair zitmeubel Geïnspireerd op Steve McQueen. Elegant, casual, toegankelijk en verfijnd.

Favoriet meubel | Gher & Catifa 46

De combo Gher & Catifa 46 werkt voor Casteelken altijd. De eenvoudige houten tafels van Gher zorgen in elk interieur voor een warm gevoel. Aangevuld met strakke stoelen uit de Catifa 46 collectie creëren ze een stijlvolle sfeer, zowel thuis als op kantoor.

Gher & Catifa 46

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.