Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Molteni&C

Angelo Molteni richtte in 1934 Molteni&C op in Giuseppina. De Molteni Group bevat vier bedrijven met elk een eigen focus: home furniture, office furniture, kitchen furniture en office and home furniture. Molteni&C is een van de grote spelers in de Italiaanse meubelsector.

De ontwerpen evolueren voortdurend en designers hechten veel belang aan materiaalkeuze. De stijl van Molteni&C is typisch en strak. Denk maar aan de elegant gelijnde kasten, sobere tafels, comfortabele zetels en bekoorlijke bedden. Maar er is meer. De functionele collectie 505 bijvoorbeeld, vol met praktische opbergmogelijkheden voor boeken en een televisie.

Het team achter Casteelken

molteni&c merkheader
Molteni&C

Creativiteit en innovatie

Gio Ponti, Jean Nouvel, Jasper Morrison, Tobia Scarpa, Aldo Rossi, Luca Meda, Vincent Van Duysen… Allen ontwierpen ze al voor Molteni&C. Het creatief team van ontwerpers tast voortdurend de grenzen van modern design af. Innovatie zit ingebakken in het bedrijf. Bij de productie wordt dan ook gebruik gemaakt van de meest moderne technieken.

Favoriet meubel | D154.2

De Fauteuil D154.2 van Molteni&C krijgt een speciaal plekje in onze toonzaal. Dat is niet zonder reden. Deze “Love Chair” won de prestigieuze Wallpaper Design Awards in 2016. De fauteuil maakt deel uit van de Gio Ponti Collectie, gecureerd door Molteni&C en onder artistieke leiding van Studio Cerri en Associati.

molteni armchair favoriet

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.