Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

Minotti

Minotti produceert al meer dan 60 jaar designmeubels. ‘Made in Italy’ is van bij het begin de kern van hun identiteit. De combinatie van uitstekende handenarbeid met vernieuwende technologische mechanismen, werd de sleutel tot succes.

In 1950 richtte Alberto Minotti zijn eigen meubelzaak op. Tussen 1970 en 1980 kwam ook Renato Minotti erbij en wonnen de broers nationaal en internationaal aan naambekendheid. In 1997 maakte Rodolfo Dordoni het team compleet. Zijn passie voor creativiteit, stijlvolle ontwerpen en esthetische principes sluit helemaal aan bij die van de broers familie Minotti.

Het team achter Casteelken

Minotti Merkheader
Minotti

Traditie en technologie

Minotti stelt Italiaans design centraal. De ontwerpen zijn het resultaat van uitmuntende handenarbeid en state-of-the-art mechanismen. Een combinatie van traditie en technologie. Dat uit zich in verfijnde details, maar ook in vernieuwende vormen, technologische oplossingen en innovatieve designideeën. Ondertussen blijft de materialenkennis groeien en streven de ontwerpers naar de hoogste kwaliteit.

Werelds met eigen roots

Minotti richt zich vooral tot mensen met een verfijnde smaak. Mensen die zich overal thuis voelen, maar hun eigen roots niet vergeten. Dankzij de ruime keuze heeft Minotti voor elk interieur iets in huis.

Favoriet meubel | Leonard

De zetel Leonard is een ontwerp van Rodolfo Dordoni. De zachte bekleding en uitnodigende look maakt dit zitmeubel zo populair. Fijn extraatje: de arm- en rugleuningen zijn vervaardigd uit eco-leder en bovendien gemakkelijk schoon te maken.

Minotti Leonard favoriet

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.