Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

HAY

Het Deense HAY bestaat sinds 2002 en is daarmee een relatief nieuw meubelmerk. Oprichters zijn Rolf en Mette Hay. Ze laten zich inspireren door design uit de jaren 50 en 60.

Met nieuwe materialen en technologieën wil HAY producten ontwerpen die het leven aangenamer maken. Het assortiment is breed: stoelen, tafels, kasten, kussens, kapstokken, lampen, zetels… Door de felle kleuren zijn de ontwerpen heel herkenbaar.

Het team achter Casteelken

Hay merkheader
HAY

Design voor de massa

HAY staat voor hedendaags design. Toch blijven de ontwerpen erg toegankelijk en vooral betaalbaar. Dat is een bewuste keuze. Voor HAY is het belangrijk dat een klant ook andere dingen kan kopen om zijn of haar leven aangenaam te maken.

Functioneel en vernieuwend

HAY biedt functionaliteit als oplossing voor concrete noden. De jonge ontwerpers van het merk houden continu de vinger aan de pols. Ze ontwikkelen op zeer korte tijd – een zestal maanden – en zo slagen ze erin steeds op de laatste trends in te spelen. Naast aanstormend talent, zijn er ook ervaren designers die ontwerpen voor HAY.

Favoriet meubel | Mags Soft

Eenvoud siert. En dat heeft Hay goed begrepen. Met de Mags Soft sofa schenkt Hay aandacht aan de meest essentiële elementen van een zitmeubel: samenstelling, bekleding en comfort. Het fijne stiksel in de bekleding is een leuk detail.

Hay mega soft

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.