Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Cassina

Cassina ontwerpt meubelen voor woningen, kantoren en publieke ruimtes. Het merk werd opgericht in 1927 en was van bij het begin een belangrijke speler.

Cassina gebruikt vaak moderne technieken. Zo krijgen stoelen, fauteuils en banken een tikkeltje extra. Materialenkeuze speelt ook een belangrijke rol. Meubels worden bijvoorbeeld gemaakt met hoogwaardig hout of kwalitatief leder.

De ontwerpen zijn elegant, tijdloos en stralen klasse uit. Op die manier worden het eyecatchers voor het interieur. Naast zitmeubelen bevat het assortiment ook eettafels, salontafels en bijzettafels.

Het team achter Casteelken

Cassinina
Cassina

Designers

I Maestri is een van de bekendste collecties van Cassina. Designers als Charlotte Perriand, Le Corbusier en Pierre Jeanneret werkten eraan mee en prominente musea gaven de toppers een plaats in hun collectie. Eerder werkte Cassina ook samen met namen als Gio Ponti, Afra en Tobia Scarpa, Mario Bellini, Vico Magistretti, Frank Lloyd Wright, Gerrit Rietveld en Philippe Starck.

Favoriet meubel | 202 Otto

Deze sofa ontwierp designer Piero Lissoni pas in 2014 en is nu al een klassieker in onze toonzaal. Dezelfde collectie bevat ook kleine ronde tafeltjes als perfecte aanvulling op het strakke ontwerp.

202 Otto

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.