Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

Auping

“Auping nights, better days”, dat is het motto van beddenfabrikant Auping. Want een goede slaap zorgt voor een gezond en energiek leven. De geschiedenis van de Nederlanders gaat terug tot 1888. Vandaag produceert Auping bedden, bedbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden, bedmeubilair en bedtextiel.

Auping is één van de laatste grote familiebedrijven in de stad Deventer. De onderneming is nog steeds in handen van de erfgenamen van stichter Johannes Auping. Die kreeg aan het einde van de 19de eeuw als smid de opdracht om een alternatief voor strobedden te bedenken. Zo ontwierp hij de bedden met gevlochten staaldraden

Het team achter Casteelken

auping bed
Auping

Auping nights, better days

Auping streeft naar een duurzame relatie aan met de klant, maar ook met de omgeving en het milieu. De fabrikant omschrijft zijn kernwaarden als volgt: gepassioneerd, transparant, innovatief, elke dag beter en betekenisvol

Van bedbodem tot hoofdkussen

Het bekendste bed van Auping is ‘Auronde’, een ontwerp van Frans de la Haye uit 1973. Intussen is het al meer dan een miljoen keer geproduceerd. Naast gewone bedden behoren ook boxsprings, bedbodems en matrassen tot het assortiment.

Favoriet meubel | Essential

Het Berlijnse designersduo Köhler&Wilms ontwierp deze klassieker die scoort in elk interieur. Het is het eerste bedontwerp ter wereld dat 100% recycleerbaar is. Het Cradle-to-Cradle certificaat helemaal waardig, dus!

Auping essential favoriet

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.