Terug naar realisaties

Home Sweet Home

Binnen en buiten groeten elkaar

Het grote raam nodigt het daglicht uit in de ruime woonkamer. Tegelijkertijd zijn de kussens in oker velours en de dubbele Aston fauteuil van Minotti in subtiele groentint een knipoog naar de kleuren in de tuin.

Dankzij zijn royale calacatta marmeren blad, is de salontafel Calder van Minotti slechts een armlengte verwijderd van wie in het Leonard Hoeksalon van Minotti vertoeft.

De zwarte Afra staanlamp met gouden binnenkant van Anta Leuchten zorgt voor een zwarte toets in de hoek van de kamer. Dankzij het grijsbeige Silkyway tapijt van Limited Edition wordt deze leefruimte een zacht en sfeervol geheel.

Acht maal Aston

De eetruimte wordt gevuld met de massief eiken Arco Essenza gebeitst in mat zwart. Aan de omvangrijke eettafel kunnen tot acht personen aanschuiven in de Aston Dining Chair van Minotti.

Relaxen in stijl

Minotti speelt een hoofdrol in deze realisatie. Ook in deze leefruimte zet het Italiaanse merk de toon. De Jensen fauteuil en de Davis poefen in leder in kleur mastice passen perfect bijeen en zorgen voor een denkbeeldige grens in deze ruimte.

Het uitzicht op het verfrissende buitenzwembad in de sofa Leonard van Minotti brengt ook in huis een zomerse sfeer dankzij de gelijknamige kussens in aqua en petroleo.

De ronde bijzettafel Saarinen van Knoll International en de bijzettafel Helsinki van Desalto zijn de schakels die alle elementen in deze relaxruimte verbinden. Het Salsa tapijt van Jov in mohair creëert een vloeiende samenhang doorheen de kamer.

Knoll International Saarinen: wit laminaat
Desalto Helsinki: kalkwit keramiek

Wil je weten hoe onze interieurarchitecten jouw woning kunnen inrichten? Of wil je meer weten over de gebruikte designstukken? Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op. We geven je graag vrijblijvend advies.