Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Modelappartement Le Manoir, Knokke

appartement inrichten design Knokke Casteelken
Lien Demasure

Door Lien

11.09.2015

Haast en spoed zijn zelden goed. Maar soms kan het gewoon niet anders. Toen men bij Casteelken aanklopte voor de inrichting van een modelappartement in Knokke, sneuvelden tal van snelheidsrecords.

Casteelken interieur design knokke appartement

Race tegen de klok

Opdracht: Het volledig bemeubelen van een modelappartement. Timing: liever gisteren dan vandaag. Een race tegen de klok, die enkel gewonnen kon worden door het gebruik van wat we in onze showroom konden vinden. Interieurvormgever Lins Devriendt ging de uitdaging aan. Ze puzzelde snel enkele bijzondere stukken uit onze toonzaal samen en zette koers richting Knokke.

Casteelken interieur design knokke appartement
Casteelken interieur design knokke appartement

Strak en tijdloos

De eettafel met indrukwekkend schilderij van Denis de Gloire is de blikvanger van de woning. Het imposante kunstwerk contrasteert perfect met de cleane tafel en stoelen. De houten vloer brengt warmte in de woonkamer. 

Het geheel is licht en luchtig. Door het slimme gebruik van lijnen, kleuren en materialen slaagde Casteelken er in om ondanks (of is het dankzij?) de beperkte middelen toch eenheid te brengen in het modelappartement. Terugkerende accenten en sobere, tijdloze meubelen geven het interieur een strak en sober karakter.

Opdracht volbracht

Het eindresultaat ontlokte heel wat ooh’s en aah’s bij kijklustigen. Opdracht volbracht.

Casteelken interieur design knokke appartement

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.