Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

De gezondheid van ons team en de klanten primeert. Daarom hebben we besloten om vanaf woensdag 18 maart de showrooms in Oostkamp en Rumbeke te sluiten tot nader order. Je kan ons echter elke dag bereiken via info@casteelken.be. De geplande leveringen ondervinden nog geen hinder van de maatregelen, en ook onze webshop blijft 24/7 open!   Bedankt voor jullie steun en begrip. Tot binnenkort!   Het Casteelken team

Luxueus vergaderen

Bart Beaumont

Door Bart

13.02.2019

Luxueuze, unieke materialen en zandtinten met hier en daar een amberkleurig accent wisselen elkaar af in deze ruimte. Dit is zonder meer een high end inrichting zonder compromissen.

Voor het meubilair mikten we op exclusiviteit: we kozen met zorg een combinatie van Minotti meubelen met tapijten van Bic.

We laten de beelden spreken voor zich:

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.