Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Duplexappartement in Oostduinkerke

Inrichting luxueus duplexappartement aan zee
Jan Vandekerckhove

Door Jan

10.08.2015

Een luxueus duplexappartement aan zee dat zowel jong als oud kan bekoren? Geen betere partner dan Casteelken om het interieur van een topproject vorm te geven.

Op zoek naar tijdloze luxe die nooit gaat vervelen? Dan ben je bij Casteelken aan het goede adres. Voor de inrichting van dit appartement koos interieurarchitecte Vanessa Cauwe resoluut voor een stijlvol, samenhangend en tijdloos geheel.

Wenteltrap in de spotlights

Wanneer je het appartement betreedt, springt de centrale wenteltrap meteen in het oog. De draadstalen Wire Chairs, ontworpen door Cees Braakman, gaan subtiel op in het geheel en geven de authentieke wenteltrap de glansrol die hij verdient. De ronde Saarinen tafel van Knoll maakt het plaatje compleet.

Casteelken interieur design Oostduinkerk BURO II Knoll Pastoe Hay Poliform
Casteelken interieur design Oostduinkerk BURO II Knoll Pastoe Hay Poliform

Tijdloze klassiekers

Ook in de woonkamer werd gekozen voor tijdloze klassiekers. Of wat dacht je van de door Vincent van Duysen ontworpen fauteuil Gaston? Het iconische meubel zit als gegoten, en kent z’n gelijke niet op vlak van stijl en comfort. De Mags sofa van Hay geeft de woonkamer wat meer body, zonder zich de ruimte helemaal toe te eigenen.

Alle kleuren die je terugvindt in het interieur zijn perfect in harmonie met de buitenzijde van het gebouw: zacht, helder en fris. Het resultaat? Een streling voor het oog, badend in een zee van licht.

Casteelken interieur design Oostduinkerk BURO II Knoll Pastoe Hay Poliform

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.