Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Een stijlvolle gezinswoning in Brugge

Een stijlvolle gezinswoning in Brugge Casteelken
Ilse Adam

Door Ilse

22.12.2015

Met drie kinderen in huis kan het ‘s ochtends behoorlijk druk worden in de badkamer. Te druk, zo vonden de bewoners van deze woning in Sint-Andries. Daarom klopten ze bij interieurarchitect Frederic Kielemoes aan. Of hij een mogelijkheid zag om een extra badkamer in hun woning te integreren?

In het begin was het wat zoeken, maar uiteindelijk bleek in de ouderlijke slaapkamer net plaats genoeg voor een eenvoudige, maar stijlvolle inloopdouche. In het ontwerp werd ook een wastafel voorzien, waardoor je bijna van een volledige badkamer kan spreken. De afwerking werd bewust erg sober gehouden, met enkele gouden accenten.

Kielemoes interieurarchitect zithoek
Kielemoes interieurarchitect badkamer

Dat smaakt naar meer

De samenwerking smaakte duidelijk naar meer en Kielemoes mocht zich ook op de rest van de woning storten. Niet veel later nam hij ook de eetkamer en het bureau onder handen. Voor de inrichting van de zithoek riep hij de hulp van Casteelken in. Vanessa Cauwe, interieurarchitecte bij Casteelken, boog zich over het ontwerp van Kielemoes en speelde er handig op in.

 

Casteelken interieur design kielemoes interieurarchitect zithoek

Stijlvolle zithoek

Als blikvanger schoof Vanessa deze zetelcombinatie van Zanotta naar voor. Een strak ontwerp, boordevol karakter. De sierkussens refereren dan weer naar de kleuren die ook Frederic in z’n ontwerp gebruikte. En omdat je met kinderen in huis maar beter op veilig speelt, werd de salontafel er eentje van Moroso in krasbestendig en onderhoudsvriendelijk composiet. Stijlvol en praktisch tegelijk.

Casteelken interieur design kielemoes interieurarchitect zithoek

 

Fotograaf: Piet-Albert Goethals

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.