Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

We nemen met het Casteelken team een summerbreak. Terug open op maandag 5 augustus. Openingsuren

Een kantoor om jaloers op te zijn

burelen egg swan arne jacobsen MDF Vitra wire chair Meda chair Casteelken interieur design
Bart Beaumont

Door Bart

20.04.2016

Je klopt heel wat uren op kantoor. Dus kan het er maar beter leuk vertoeven zijn. Een ergonomische opstelling doet al heel wat, maar als je werkomgeving ook nog eens leuk oogt, ben je pas helemaal de koning te rijk. Hoe Casteelken het aanpakt? Dat zie je hier.

Wat meteen opvalt als je voor het gebouw staat, is de felle accentkleur: okergeel. Het is ook de kleur die in het logo van deze klant prominent op de voorgrond treedt. Een weldoordachte keuze dus, die we overal zien terugkomen.

burelen egg swan arne jacobsen MDF Vitra wire chair Meda chair Casteelken interieur design
burelen MDF arne jacobsen Vitra MDF Casteelken interieur design

Van alle ruimtes die we onder handen namen, springt de ontvangstruimte het meest in het oog. Je ziet meteen de fel geel gekleurde stoelen (The Egg en The Swan, beide van Arne Jacobsen). Ook het ronde tapijt van Carpet Sign en de ronde tafeltjes van MDF Italia passen mooi samen.

Tot slot vermelden we ook nog graag de metalen stoelen van Vitra (Wire Chair) en de elegante bureaustoelen (Meda Chair) in het kantoor.

burelen egg swan arne jacobsen MDF Vitra wire chair Meda chair Casteelken interieur design
burelen egg swan arne jacobsen MDF Vitra wire chair Meda Casteelken interieur design

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.