Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Een inspirerende thuishaven

Ilse Adam

Door Ilse

27.09.2017

Voor iemand die het grootste gedeelte van zijn tijd in het buitenland doorbrengt is thuiskomen minder alledaags dan je zou denken. Je hebt wat tijd nodig om dingen gewoon te worden, om opnieuw te aarden.

Interieurarchitect Frederic Kielemoes maakte samen met Casteelken van dit appartement in Gent een echte thuishaven. Een plek die je verwelkomt met een inspirerend weerzien.

Minimalisme en gezelligheid

Wit en zwart gunnen elkaar precies evenveel speelruimte en ontmoeten elkaar ten slotte in het subtiel gebruikte marmer. Een rozig koper treedt af en toe op de voorgrond, zonder ooit brutaal te willen worden.

In de woonkamer trekken de Knoll Saarinen tafel met een blad van Calacatta marmer, gecombineerd met Stoel 108 van het Deense Finn Juhl de aandacht zonder ermee weg te lopen.

De massieve Poliform Bristol sofa staat rug aan rug met een slanke boekenkast (Poliform Bristol system) in een mild mosgroen.

In de bureauruimte herken je de Vitra Softpad aan zijn karakteristieke silhouet.

Een appartement vol nuance

Dit samenspel van Deens, Duits, Zwitsers en Italiaans design vormt een appartement vol nuance. Een plek waarnaar je graag terugkeert.

Wil je weten hoe onze interieurarchitecten jouw woning kunnen inrichten? Contacteer ons en vraag ons advies.

Merken in dit project

Knoll
Finn Juhl
Poliform
Louis Poulsen
Vitra
Flos
Classicon
Swissflex

©Foto’s Cafeïne

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.