Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

3 redenen om onze showrooms te bezoeken

Walter Knoll Coco Chair

De afgelopen weken en maanden zaten we niet stil. Oude items gingen buiten. Nieuwe items kwamen binnen. En ook enkele nieuwe promoties zagen het licht. Het loont dus zeker de moeite om onze showrooms in Rumbeke en Oostkamp nog eens een bezoek te brengen.

1Bekijk onze nieuwe items

pilotis sofa

Pilotis Sofa (COR)

De Pilotis Sofa is de combinatie van de jarenlange expertise van de Duitse meubelfabrikant COR met de verfijnde smaak van de Italiaanse ontwerper Bruno Fattorini. Let ook op de leuke tafeltjes die erbij horen. Strak en gezellig tegelijk.

saddle chair

Saddle Chair (Walter Knoll)

Walter Knoll zet de legendarische Coco Chair van Matteo Grassi helemaal naar zijn hand en doopt hemd tot Saddle Chair. Een toonbeeld van vakmanschap en kwaliteit. En een meerwaarde voor elk modern interieur.

de DS-21

DS-21 (de Sede)

Toen Stephan Hürlemann achter z’n tekentafel plaatsnam, had hij een comfortabel zitmeubel voor zowel huiselijke als semi-publieke plaatsen in gedachten. Door het elegante frame lijkt de DS-21 (de Sede) wel te zweven. Robuust en elegant in één ontwerp? Het kan.

Plumy Ligne Roset

Plumy (Ligne Roset)

Hunker je nostalgisch terug naar de jaren ‘80? Haal dan deze Plumy (Ligne Roset) in huis. Frisse kleuren, heerlijk zacht en verkrijgbaar als eenzit, tweezit of driezit met poef.

mio kettnaker

Mio (Kettnaker)

Mio van Kettnaker is een uniek kastensysteem dat je op verschillende manieren kan combineren. Bezoek onze showroom in Rumbeke of Oostkamp en ontdek welke opstelling bij jouw interieur past.

kashal tapijten

Kasthall tapijten

Op deze nieuwkomer zijn we extra trots. Kasthall tapijten zijn Zweedse kunstwerkjes die bulken van het vakmanschap. Breng onze toonzalen zeker een bezoekje om ze van dichtbij te bewonderen.

Salon Otto

Otto (Cassina)

Cassina is een gevestigde waarde als het over Italiaans meubelontwerp gaat. Dit salon, Otto, heeft z’n industriële look te danken aan de stijlvolle vormgeving van Piero Lissoni.

2Nestel je in een slaapbank in Oostkamp

Trio

Trio (COR)

Je houdt van tijdloos Duits design? Dan is de heruitgave van deze Trio van COR écht iets voor jou. De rug kan makkelijk verplaatst of weggelaten worden. Zo tover je hem binnen de kortste keren om tot slaapbank.

Prado

Prado (Ligne Roset)

Less is more? Bij het zien van deze slaapbank Prado van Ligne Roset zijn wij daar op slag van overtuigd. De kussens doen dienst als rugleuning. Of omgekeerd natuurlijk... 

Sliding

Sliding (Tacchini)

Een trendy sofa die je in no time omtovert tot een handig bed? Inderdaad, we hebben het over de Sliding van Tacchini. Perfect voor wie klein woont en af en toe vrienden te slapen wil leggen.

Ligne Roset

Multy (Ligne Roset)

Een bank? Een bed? Of een chaise longue? Bij de Multy (Ligne Roset) kies je dat gewoon zelf. Rits de afneembare cover open om hem te gebruiken als dekbed.

3. Mis geen enkele van onze promo’s

alcanta

Ligne Roset

Hou je van stoffen die heerlijk aanvoelen? Dan moet je Ligne Roset in de gaten houden. Het merk geeft tijdelijk 15% korting op alle modellen in alcantara.

auping

Auping en Swissflex

Slapen als een roos? Tijdens de maand juli pakt Casteelken uit met speciale condities op alle slaapcomfort van Auping en Swissflex. Kom langs om je korting te claimen.

Stoelen 5 + 1 gratis

De zesde gratis

Koop je vijf stoelen bij Casteelken? Dan krijg je de zesde gratis. Breng onze toonzaal in Rumbeke of Oostkamp een bezoekje en maak je keuze uit het ruime aanbod.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.