Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Zanotta – Vederlicht design

Casteelken interieur design – ludovica roberto palomba – zanotta
Casteelken interieur design - grandtour lounge chair - maserati - ludovica roberto palomba - zanotta
Casteelken interieur design - eva - ora ito - zanotta

Blikvanger op de Zanotta-stand in Milaan was de Grandtour lounge chair, waarvoor Zanotta samenwerkte met luxe automerk Maserati. Deze limited edition werd ontworpen door Zanotta’s huisdesigners Ludovica en Roberto Palomba. De vloeiende lijnen die Maserati typeren vind je terug in deze stoel, die uitnodigt om even een moment te nemen voor jezelf. De Grandtour lounge chair vormt een perfecte synthese van de gedeelde waarden van Zanotta en Maserati: stijl, elegantie, kwaliteit en prestatie. De afwerking met extra Zanotta leder is onberispelijk.

De zitspecialist toonde in Milaan nog meer nieuwe zitmeubels. Zoals de serie Kent van Ludovica en Roberto Palomba. De reeks bestaat uit een armstoel, een ligstoel met hoge leuning en een poef. Comfort stond centraal bij de materiaalkeuze. Voor de vulling werd gekozen voor zelfdovend polyurethaan schuim. De bekleding is verkrijgbaar in stof of leder.

We maakten er ook kennis met drie nieuwe interpretaties van de Eva draaistoel, in 2009 door de Franse designer Ora Ïto ontworpen voor Zanotta. De gloednieuwe Eva 2013 krijgt een zachtere en meer natuurlijke look. De poten van de stoel bestaan nu ook in eikenhout, in twee tinten: wengé of walnoot. De bekleding kreeg een afneembare cover in stof of leer met een zachte vulling in Dacron De Pont voor extra zitcomfort.

Casteelken interieur design - bruce - ludovica roberto palomba - zanotta

Ontdek de nieuwe producten van Zanotta bij ’t Casteelken, de grootste designwinkel van Vlaanderen.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.