Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Warm nestgevoel bij Molteni & C

Casteelken interieur design – molteni & c
45 vetrina ron gilad molteni & c

Blikvangers in Milaan waren de nieuwe look van de vorig jaar gelanceerde Mandrague zetel en de Teso tafel. De stoel van Ferrucio Laviani, met knipoog naar het verleden, gooide vorig jaar al hoge ogen in Milaan, en scoorde ook dit jaar met zijn nieuwe look. De dierenhuiden lederen bekleding, beschikbaar in verschillende kleuren, wordt afgewerkt met artisanaal stikwerk dat de vormen van de stoel mooi benadrukt. De Mandrague vormt een mooi duo met de Teso tafel van Foster+Partners. Het in het oog springende originele design is het resultaat van experimenteren met materialen en productiemethodes. Een robotische arm creëerde het gevlochten stalen onderstel, wat in combinatie met het glazen tafelblad zorgt voor een solide én lichte uitstraling.

In 2013 vult Molteni & C het gamma modulaire opbergsystemen aan met twee nieuwe reeksen. De505/ed.2011 van Nicola Gallizia bestaat uit een reeks nieuwe elementen, waaronder container units en lades, die aansluiten bij het bestaande 505 opbergsysteem. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Specifiek voor de slaapkamer of dressing lanceert Molteni & C de Gliss Walk-In, ontworpen door M.D.T. Het is een compleet gamma van walk-in kleerkasten, geschikt voor elke grootte van ruimte.

We sluiten af met een ecologische uitsmijter. Gezond slapen doe je vanaf nu in het Nature bed vanFerrucio Laviani. De natuurlijke, onbehandelde materialen en design van dit eco-bed creëren niet alleen een rustgevende look, maar werden ook geselecteerd om gezond en comfortabel te slapen.

nature bed ferrucio laviani molteni & c

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.