Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

The innovator, tabula rasa in je interieur

Met Casteelken Campus creëert Casteelken een open ruimte waarbinnen onze klanten en architecten kunnen bewegen, geïnspireerd worden en inzichten verwerven.

Om de daad bij het woord te voegen bouwden onze interieurarchitecten 18 installaties uit rond zes verschillende trendthema’s met specifieke karakteristieken.

Een van deze trendthema’s is The Innovator.

The Innovator, een moodboard.

Een interieur dat alles loslaat

The Innovator hurkt aan tegen de heersende hightech mentaliteit en introduceert cleane, sobere interieurs zonder enige vorm van balast, waarin we alles loslaten.

The Innovator keert terug naar de essentie door tabula rasa te maken en te breken met het verleden. Nikkel en chroom bewegen zich moeiteloos doorheen The Innovator trend en zijn vaak terug te vinden in hightech producten, waarvan de functies op het eerste gezicht verborgen zijn.

The Innovator voelt glad en minimalistisch aan en maakt zich graag onzichtbaar tussen de vele blauwen en groenen die het basispalet rijk is. Dat wordt meteen duidelijk wanneer je de installatie bij Casteelken binnenstapt.

The Innovator trend is vaak terug te vinden in hightech producten, waarvan de functies op het eerste gezicht verborgen zijn.

Meer interieurtrends?

Dit blogbericht maakt deel uit van een zesdelige reeks over de interieurtrends 2018-2019.

Lees ook
The Explorer
The Muse
The Clown
The Cynic
The Architect

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.