Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

Spelen met licht

Ilse Adam

Door Ilse

29.09.2020

Lichte meubels en heldere tinten. Daar draait het om in deze woning die we samen met interieurarchitect Pieter Schoolaert mochten inrichten.

Geen zware elementen in de living, maar vederlichte texturen en kleuren die ademruimte brengen. Zo zorgt de grijze stoffering van de Vitra Softshell Side Chairs voor een zachte toets naast de eiken Lax tafel van More Moëbel. De zwarte poedercoating Austere Suspension hanglamp van Trizo voegt een interessant contrast toe en vult het geheel subtiel aan.

Om de natuur in huis te halen koos Casteelken interieurarchitecte Ilse Adam voor groen als opvallend detail. Je spot de accentkleur in de zitkussens op de Vitra stoelen, in de stoffen bekleding van de Jules fauteuils van Arflex en in de kussens op de zetel.

“De leukste uitdaging in dit project? Een leeslampje vinden dat net de perfecte hoogte voor de piano heeft. Daarom kozen we voor de zwarte Lucenera van Cattelani & Smith, die uiteraard niet alleen in het interieur past, maar ook nog eens net over de schouder van de pianist schijnt.”

Fotografie: allt – Gert Cornelis
Interieurarchitect: Pieter Schoolaert

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.