Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Salone del Mobile 2016: deze 4 ontwerpers maakten het mooie weer in Milaan

Wat Cannes is voor film, is Milaan voor design. We spotten een heleboel bekende gezichten. Dit zijn onze favorieten.

Vincent Van Duysen Molteni Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Vincent Van Duysen (Molteni)

In Milaan werd de Belgische ontwerper Vincent Van Duysen aan het grote publiek voorgesteld als de nieuwe art director van Molteni. Wij zijn er alvast van overtuigd dat hij z’n stempel op het iconische merk kan drukken.

Hella Jongerius Vitra Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Hella Jongerius (Vitra)

De Nederlandse ontwerpster stal de show in Casa Vitra met haar Colour Machine. In het boek ‘I Don’t Have a Favourite Colour’, verklapt ze hoe haar kleuren- en materialenbibliotheek voor Vitra tot stand kwam.

Piero Lissoni De Padova Salone del Mobile Casteelken interieur design

Piero Lissoni (De Padova)

Eigenlijk heeft Piero Lissoni niets meer te bewijzen. En toch bewijst hij zich keer op keer. Ditmaal leidde hij de samensmelting van Boffi en De Padova in goede banen en pakte in Milaan uit met een verbluffend mooie tentoonstellingsruimte voor de twee merken.

Patricia Urquiola Cassina Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Patricia Urquiola (Cassina)

Sinds Patricia Urquiola de kar trekt bij Cassina vallen wij van de ene verbazing in de andere. Dit Beam Sofa System is het laatste pareltje van haar hand. Wij zijn helemaal verkocht!

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.