Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Salone del Mobile 2016: 5 interieurtrends

trends zanotti planten Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Op Salone del Mobile in Milaan geven alle interieurmerken het beste van zichzelf. Het is dan ook hét moment om er nieuwe trends te spotten. Dit is wat ons opviel.

Molteni planten Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Tussen pot en plant

Groen, groener, groenst. De aanwezigheid van veel en grote planten in een interieur is al een hele tijd bon ton. In Milaan werd duidelijk dat botanisch wonen z’n hoogtepunt nog lang niet bereikt heeft.

Natuur Riva Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Terug naar de natuur

Leder, marmer, hout, … Natuurlijke materialen zijn weer helemaal in. En dat juichen wij toe. Materialen die uit de natuur komen zien er niet alleen luxueus en degelijk uit, ze gaan ook langer mee!

Zachte kleuren Arper Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Zachte kleuren

Het gebruik van zachte kleuren kwam enkele jaren geleden uit het Hoge Noorden overwaaien en lijkt nog niet meteen te verdwijnen. In Milaan viel ons oog op de Catifa 46 van Arper en de nieuwe kleurtjes van About a Chair (Hay).

Minotti Freeman comfort Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Comfort voor alles

Vind je eindelijk de zetel van je dromen, blijkt hij helemaal niet lekker te zitten. Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ook bij de meest excentrieke merken groeit stilaan het besef dat comfort en gezelligheid altijd op één moeten staan.

Drank kast Salone del Mobile 2016 Casteelken interieur design

Drank in de kast

Ook designmerken gaan helemaal mee in de nog steeds aanhoudende Gin & Tonic trend. Zo viel het ons op dat er heel wat barkasten te zien waren. Onze keuze valt ongetwijfeld op deze Carson van Minotti.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.