Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Een nieuwe lente, een nieuw interieur

Tine Neyrinck

Door Tine

22.03.2018

In dit seizoen waarin alles weer kleur krijgt, staat ook het interieurlandschap in bloei. In onze collecties ontdek je dan ook heel wat nieuwigheden om je interieur helemaal lentefris te maken.

In de fleur van kleur

De lente staat bol van de kleuren en dit jaar nemen de zachte, levendige tinten het voortouw: mosgroen, mild roze, het blauw van de ochtendstond, … We zien ze in zowel grote meubelstukken als in accessoires en decoratie.

Ontdek de royale, comfortabele Moss sofa van COR nu in ravissant roze, als een eerbetoon aan haar luchtige en speelse karakter. Ook Iittala heeft er zin in en breidt haar collecties Kastehelmi, Kartio en Teema uit met servies en glasdecoratie in moss green.

Zelfs Menu gaf zijn LED-lamp Carrie een nieuw olijfgroen en burned red jasje. De speelse kleuren van de Eames Elephant sluiten hier naadloos op aan.

Creëer je eigen habitat

Net zoals flora groeit en bloeit in de natuur, zo creëert ook de interieurwereld steeds nieuwe vormen en mogelijkheden. Deze vertalen zich in modulaire systemen met handige extra’s.

De Trio van COR, bijvoorbeeld, kan niet alleen in talloze verschillende opstellingen geplaatst worden, er is nu ook een handige slaapfunctie aan toegevoegd. In enkele bewegingen transformeer je deze sofa tot een volwaardig tweepersoonsbed.

Ook het opbergsysteem Frame van by Lassen kan je helemaal naar wens personaliseren. Combineer de afzonderlijke elementen die verschillen qua dimensie, kleur en materiaal en bepaal zelf hoe jouw frame eruitziet.

Kreafunk: Sound of Spring

Bij luidsprekers komt ontwerp meestal pas op de tweede plaats, maar niet bij Kreafunk. Voor deze Deense designers moet niet alleen het geluid perfect zijn, ook de speakers mogen gezien worden.

Of je nu kiest voor een sober design dat opgaat in je interieur of voor een echte eyecatcher, Kreafunk maakt luidsprekers zo onweerstaanbaar dat je er ook in stilte van zal genieten.

Lente binnen, lente buiten

Is er een plek waar de lente meer deugd doet dan op je eigen terras? Stijlvolle buitenmeubelen zullen dat gevoel alleen maar versterken.

Van de outdoormodellen Axy van MDF Italia en Clay van Desalto worden wij alvast helemaal warm.

Wat deze meubelen helemaal bijzonder maakt, is dat ze ook binnen gebruikt kunnen worden. Perfect voor de maanden waarop de Belgische zon nog niet op temperatuur is!

Extremis in de bloemetjes

Extremis doet het goed en wordt daarvoor beloond. Twee van hun modellen zijn in de prijzen gevallen.

Virus is een compacte picknicktafel voor twee tot vijf personen die niet alleen in een grote tuin tot zijn recht komt, maar ook perfect een balkon of kleine stadstuin opfleurt. Hij overtuigde ook ons met oogsprekend gemak en staat binnenkort in onze showrooms.

De andere winnaar is Sol+Luna, een ligzetel die je in geen tijd ombouwt tot zitbank. Of is het nu andersom? Je blijft de hele dag lang van dit stuk design genieten.

Wil je meer weten over Extremis? Lees dan hier onze blog over hoe dit merk een hoofdrol kan spelen op jouw terras.

Ontdek nog meer nieuwe kleuren, vormen en materialen in onze showrooms in Rumbeke, Oostkamp of de Casteelken shop.

Voor vrijblijvend advies kun je ons ook hier contacteren.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.