Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Voor elk wat wils: onze nieuwigheden in vogelvlucht

COR Trio zetel Casteelken interieur design

Designers over heel de wereld werken zich uit de naad. Elke dag weer. Maar wat levert dat jarenlange zwoegen achter de tekentafel op? Een greep uit onze nieuwe collectie.

De Beetle in een nieuw jasje

Ken je Gubi? Gubi is een Deens bedrijf dat er wat uitspringt. Ze maken er een erezaak van om iconische ontwerpen uit het verleden nieuw leven in te blazen, maar pakken ook vaak uit met nieuwe producten. Deze Beetle Chair is één van hun paradepaardjes en vind je sinds kort in onze toonzalen.

Gubi beetle stoel Casteelken interieur design
Samsung TV serif Vitra Casteelken interieur design

Een wolk van een zetel

Scighera is een Italiaans dialect voor ‘dikke mist’. De perfecte naam voor een zachte zetel waar je heerlijk in kan wegzinken. Ontwerper Piero Lissoni (hier voor Cassina) maakte een selectie van de beste materialen voor het samenstellen van deze sofa.

COR Trio zetel Casteelken interieur design

Haal een tweeling in huis

Je houdt van minimalistisch design? Dan zijn deze Twin bijzettafeltjes van by Lassen écht iets voor jou. Ze zien er erg eenvoudig uit, maar doordat je het topblad makkelijk kan omdraaien, kan je er verschillende kanten mee op.

Spokes Foscarini lamp Casteelken interieur design

De Samsung Serif verbluft

Je stopt een handvol technici van Samsung samen met twee ontwerpers van Vitra in één kamer. Vervolgens laat je hen vrijuit brainstormen. Wat je dan krijgt is, naar onze mening, het mooiste televisietoestel ooit gemaakt…

Cassina Scighera zetel Casteelken interieur design

Gezellig hoekig

De designers van COR stopten de Trio uit 1972 in een nieuw jasje. Het resultaat is een echte aanrader voor wie houdt van tijdloos Duits design. De rug kan makkelijk verplaatst of weggelaten worden. Hierdoor past de sofa niet alleen in elk interieur, maar kan je hem ook tot bed omvormen.

Bylassen Twin bijzettafel Casteelken interieur design

De fietsklassieker

Met dit lichtgewicht aan je plafond breng je gegarandeerd sfeer in huis. Garcia Cumini, het designteam achter deze Spokes (Foscarini), inspireerde zich op de spaken van een fietswiel bij het ontwerpen van deze LED-verlichting. Leverbaar in wit en goud.

Ook in Casteelken Shop vind je heel wat nieuws!

IXXI Wanddesign Casteelken interieur design

Wanddesign (IXXI)

ittala glazen Kastehelmi jars Casteelken interieur design

Kastehelmi jars (Iittala)

Lederen schort Dutchdeluxes Casteelken interieur design

Lederen schort en wanten (Dutchdeluxes)

En? Ook onder de indruk van het werk van deze designers? Breng onze toonzalen in Rumbeke of Oostkamp een bezoekje en aanschouw deze kunstwerken met je eigen ogen.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.