Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Nieuw bij Casteelken: Living Divani

Living Divani ROD bij Casteelken
Anne Decruy

Door Anne

25.09.2017

Elk merk dat Casteelken verdeelt is een weloverwogen keuze. We willen de meubelen zien, proeven en aanvoelen. We willen de filosofie achter het design in één oogopslag ervaren. Het moet klikken. Met Living Divani klikt het. En hoe.

Living Divani, een subtiele verleider

Een uitgebalanceerde visie typeert het Italiaanse familiebedrijf Living Divani. Delicate vormen en klare lijnen begeven zich gedecideerd in een ruimte om er vervolgens in op te gaan. De ontwerpen zijn stil en veelzeggend tegelijk.

De ingetogen stukken vallen op door hun onopvallendheid en vormen één voor één nagenoeg onzichtbare eyecatchers. Een setting van Living Divani is niets minder dan een ode aan de verfijning.

Anin

Inari

Living Divani bij Casteelken

We zijn verheugd dat we je bij Casteelken vanaf vandaag de volledige collectie Living Divani kunnen aanbieden. In onze showroom te Rumbeke vind je een met zorg samengestelde selectie van zitmeubelen, tafels en accessoires.

Een greep uit de Living Divani collectie:

ROD systeem

De Rod is het paradepaardje van Living Divani en vormt een toonbeeld van elegantie. Een zuivere lijn definieert het ontwerp dat zich vol zelfvertrouwen aftekent in de ruimte. De kussens met hun subtiele knoppen nodigen je uit tot urenlang verpozen in stijl. De verschillende elementen maken het mogelijk om allerlei zitcombinaties uit te proberen.

Living Divani Extrasoft bij Casteelken

Extrasoft

De Extrasoft sofa bestaat uit een geometrische configuratie van zitmodules met onregelmatige contouren, wat een bijna speelse aanblik oplevert. De Extrasoft is gul met z’n zitcomfort en voelt zich thuis in eender welke setting.

Living Divani Neowall bij Casteelken

NeoWall

De NeoWall en de Extrasoft kan je beschouwen als broer en zus. Ze komen uit dezelfde familie, maar hebben elk hun uitgesproken karaktertrekken. Zo is de populaire NeoWall een sofacombinatie die zich goed thuisvoelt in een muuropstelling.

Living Divani Frog bij Casteelken

Frog

Toen Living Divani’s lead designer Piero Lissoni het eerste prototype van de Frog zag, vond hij dat er iets mis mee was. Hij vond hem te breed, te laag. “Het lijkt wel een kikker”, zei hij. Living Divani bewijst dat een vergissing soms erg waardevol kan zijn. De Frog groeide uit tot een icoon dat zowel in binnen- als buitenuitvoeringen bestaat.

Living Divani notes bij Casteelken

Notes

Drie slanke poten worden harmonieus met elkaar verbonden door metalen lijnen op verschillende hoogtes. Ze achtervolgen elkaar in een subtiel, grafisch spel en geven zo de tafel een zeker ritme mee. Het betonnen blad schenkt de Notes haar gedurfde signatuur.

Living Divani Notes bij Casteelken

Ceiba

Met de kapstok Ceiba ervaar je wat liefde op het eerste gezicht betekent. De Ceiba lijkt met haar grafische aanwezigheid te bewegen door de ruimte. De structuren dansen gradueel rond een centraal punt waarbij steeds nieuwe perspectieven ontstaan. Een streling voor het oog.

Andere stukken uit onze collectie

Maja D

Living Divani Imago bij Casteelken

Imago

Living Divani Aero bij Casteelken

Aero

Living Divani Grek bij Casteelken

Grek

Galileo

Living Divani accessoires bij Casteelken

Accessoires

Ontdek Living Divani

Proef, ontdek en ervaar Living Divani in Casteelken Rumbeke. Laat je verleiden door de klare lijn en de vele subtiliteiten.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.