Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Niet te missen: 80 jaar Molteni

casteelken interieur design 80 jaar molteni
Dat we grote fans zijn van Molteni, was allicht al duidelijk. Dat is ook de reden waarom we samen met hen ‘Studio Molteni’ opgezet hebben in Rumbeke, een ruimte waar via verschillende settings alles van Molteni perfect tot zijn recht komt.

Molteni bestaat dit jaar 80 jaar. Naast de tentoonstelling in Milaan is er een video die zeer goed de passie en ziel van het merk weergeven.

De liefde voor design van dit topmerk en vooral hun vakmanschap worden mooi gedemonstreerd in deze volgende video. Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe enkele van hun iconische stukken geproduceerd worden. Ongelooflijk hoeveel manueel werk er komt kijken bij het maken van de D.655.2 kast van Gio Ponti of de Gliss Quick kast. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.