Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

CASTEELKEN SUMMERBREAK: van 26 juli tot en met 9 augustus - Onze showrooms zijn terug open vanaf maandag 10 augustus - Bestellen via de webshop blijft mogelijk, maar hou rekening met een langere levertermijn.

Knoll Bertoia draadstoelen ook thuis op uw terras

Lieve Van Den Brulle

Door Lieve

04.04.2017

Nu we eindelijk de draad van de lente weer opnemen, mogen ook de ‘Bertoia’ stoelen – het iconisch model in metaaldraad – weer naar buiten.

De wereldberoemde collectie die Harry Bertoia in 1952 ontwierp voor Knoll wordt algemeen erkend als één van de meest markante meubelontwerpen van de 20ste eeuw. De innovatieve, vloeiende vormgeving van industrieel materiaal is anno 2017 nog even actueel. Ook bij Casteelken zijn zowel de praktische Bertoia Side Chair, als de meer luxueuze Bertoia Diamond Armchair al jaren een vaste waarde.

In- en outdoor stoel

De varianten in chroom houdt u best binnenskamers, maar de versie in rilsan – wit of zwart - trotseert moeiteloos onze Belgische zomers. Een passend zitkussen verzekert het nodige comfort. Wij helpen u graag kiezen uit de vele mogelijkheden!

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.