Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

EINDEJAARSACTIE: Per aankoopschijf van €50, krijgt u een waardebon van €5. Bezoek de webshop

Gespot in Milaan: mode-invloeden

big-header-Casteelken-interieur-design-1400-sjabloon

’t Casteelken zette tijdens de Internationale Meubelbeurs in Milaan de zonnebril op, en ook weer af om een paar trends van dichterbij te bekijken: kleurblokken en veel metallic.

“De stand van Kartell vonden we een van de indrukwekkendste in de beurshallen van Rho Fiera, waar de meubelbeurs plaatsvond. Het Italiaanse label eerde haar bestsellers door ze uit te brengen in bronzen, koperen, zilveren, titanium of gouden afwerking. Dat leverde een eigentijdse, glamoureuze beursstand op, maar vooral ook interessante nieuwe producten, zoals de Masters-stoel in goud. Technologisch onderzoek leidde hen verder naar de grote, hoge bank Uncle Jack van Philippe Starck, goed voor 30 kilogram transparant polycarbonaat.”

rechthoek-Casteelken-interieur-design-600-Kartell-metal-finishings

“Niet alleen het vele metallic ligt volledig in lijn met de modetrends, ook het populaire combineren van enkele sterke kleurblokken (colour blocking is de fashionista-term) zien we op meubels toegepast. En de absolute kleurmeester is de Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius. Ze was eerder al kleuradviseur voorVitra, en is dat nu ook voor dochterbedrijf Artek. De 401 leunstoelen van Alvar Aalto zag u nooit eerder in fris lichtgeel met grijsbeige gecombineerd, of baksteenrood met babyblauw. Bij Vitra combineert ze op deEast River Chair zalmroze met oranje of twee tinten grijs met fluogroen. Nog sterke kleurduo’s bij het Nederlandse fabrikant Artifort en bij de Dieselcollectie van het Italiaanse Moroso.”

rechthoek-Casteelken-interieur-design-600-vitra-east-river-chair
rechthoek-Casteelken-interieur-design-600-diesel-moroso

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.