Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Feestelijk tafelen

Celine Lecluselle

Door Celine

19.12.2016

Staat er een uitgebreid diner gepland met oud en nieuw? Dan kan een feestelijk ingerichte tafel niet ontbreken! Met deze design essentials zit je sowieso goed.

Beginnen doen we met de basis. De witte seito tafel en roestbruine Liz stoelen van Walter Knoll zorgen voor een comfortabele avond. Het plaatje klopt helemaal met de Gala dressoir van Emmemobili en de Tartan lampen van Foscarini die een zacht licht over de tafel werpen.

Een bijzondere gelegenheid vraagt ook bijzondere accessoires en een elegante kleurencombinatie. Het aardewerk van When Objects Work van Vincent van Duysen past perfect bij de placemats uit gerecycleerd leer van LindDNA.

De tafel wordt afgewerkt met tijdloze elementen van het Finse designlabel Iittala. Het sobere en elegante servies, de wijnglazen en de met licht reliëf afgewerkte waterglazen vormen een mooi contrast met de Kastelhelmi voorraadpotten. De mondgeblazen gouden theelichthouders en bijpassende Aalto vaas maken het geheel af. Iedereen aan tafel!

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.