Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

EINDEJAARSACTIE: Per aankoopschijf van €50, krijgt u een waardebon van €5. Bezoek de webshop

Eyes wide open

Volop nieuwe ideeën momenteel in onze shops! Ons team is net terug van ‘IMM’ (Internationale Möbel Messe, Keulen) en ‘Maison & Objet’ (Parijs).

We bekijken graag samen hoe de trends van 2017 ook ùw interieur een boost kunnen geven.

La vie en rose

Wie het leven door een roze bril ziet, kan zich in huis volledig uitleven! Het viel ons trouwens op hoe mooi roze harmonieert met okergeel, roest, petrol en groen.

Spel met licht en donker

Van vieux rose tot koraal, u hebt nu het perfecte excuus om het volledige interieur in dit kleurenpalet onder te dompelen! Ook in combinatie met okergeel, roest, de donkere tinten petrol en groen geeft roze je net dat tikje ‘joie de vivre’.

Planten. Grote planten. Kleine planten. Hangplanten.

Als er één trend uitspringt, dan is het wel het belang van de plant. Groen wordt het nieuwe zwart in huis. Presenteer uw planten in opvallende potten en vazen. Kom de perfecte pot kiezen in onze shop. De sfeer én uw luchtwegen varen er wel bij!

‘Revival of the classics’

Velours is helemaal terug van weg geweest. Ook edele materialen als walnoothout, messing, nikkel en donker gevlamd marmer wisten ons moeiteloos in te palmen.

Hoge aaibaarheidsfactor

Fluweelzachte zetels in stof of leder garanderen u zachtheid en zitcomfort. We zagen op de beurzen ook een overvloed aan tapijten – zelfs aan de wand, en al dan niet met 3D-effect. Een daybed vol kussens maakt het plaatje compleet.

Mooie materialen

Het mag inderdaad allemaal weer net iets weelderiger. Heel wat merken werken weer met edele houtsoorten als walnut en de donkere varianten van marmer voor onder meer bijzettafeltjes, tafelbladen, topbladen voor dressoirs en accessoires. Nikkel en messing krijgen ook een belangrijke rol, vooral in lichtarmaturen.

Alles is reflectie

Meer dan ooit geven spiegels een bijzondere toets aan uw interieur. In bijzondere vormen en kleuren overstijgt de spiegel haar functionele karakter. Welke is de mooiste van het land?

Spiegels en nog eens spiegels

Je zou je afvragen wat we al die jaren gedaan hebben met slechts enkele strategisch geplaatste spiegels in huis. Anno 2017 is een spiegel - ook in gekleurd of fumé glas – een onmisbaar accessoire voor elke kamer.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.